CELEBRITIES

Kamala Harris: Προσπαθεί να «επουλώσει» τις σχέσεις του Κογκρέσου με ένα γυναικείο δικομματικό δείπνο


The Jennettes

18 Ιουνίου 2021

Kamala Harris: Προσπαθεί να «επουλώσει» τις σχέσεις του Κογκρέσου με ένα γυναικείο δικομματικό δείπνο
Η Kamala Harris έχει ήδη αποδείξει πως δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τους προκάτοχούς της.

Η Kamala Harris έχει ήδη αποδείξει πως δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τους προκάτοχούς της.

Έχει ξεχωρίσει ήδη, από την εκλογή της και μόνο, ως η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, από την σθεναρή υποστήριξη της στην LGBTQ+ κοινότητα, και τώρα, τη διοργάνωση δικομματικού δείπνου στο σπίτι της για όλες τις γυναίκες γερουσιάστριες, με σκοπό τη «δημιουργία σχέσεων», μεταξύ ενός βαθιά διχασμένου Κογκρέσου.

Ήταν η πρώτη γνωστή φορά που η Harris φιλοξένησε νομοθέτες στην Αντιπροεδρική κατοικία στο Παρατηρητήριο Ναυτικών από τότε που μετακόμισε εκεί τον Απρίλιο, μια διαδικασία που καθυστέρησε λόγω ανακαινίσεων.

Το CNN ανέφερε ότι είχε προσκαλέσει και τις 24 γερουσιάστριες - 16 του Δημοκρατικού κόμματος και 8 του Ρεπουμπλικανικού.

«Τι υπέροχο δικομματικό γυναικείο δείπνο στην κατοικία της @VP!» έγραψε στο Twitter η γερουσιάστρια Debbie Stabenow, μια δημοκράτισσα από το Μίσιγκαν. Σε φωτογραφίες που μοιράστηκε η Stabenow, η Harris φαίνεται να κάνει μια πρόποση από τη θέση της στο τραπέζι.

Η Ρεπουμπλικανή γερουσιάστρια του Τενεσί, Marsha Blackburn, είπε στο Fox News ότι η Harris ήταν μια ευγενική οικοδέσποινα και ότι το δείπνο ήταν ένα «υπέροχο γεγονός», προσθέτοντας ότι «δεν ήταν καθόλου πολιτική συζήτηση». Πιεζόμενη για το αν υπήρχε ομιλία σχετικά με την πολιτική, η Blackburn είπε ότι ήταν ένα «βράδυ οικοδόμησης σχέσεων».

Η Kamala Harris ήταν πρώην γερουσιάστρια των ΗΠΑ για την Καλιφόρνια - η μόνη μαύρη γερουσιάστρια της αίθουσας, μάλιστα - πριν θέσει υποψηφιότητα μαζί με τον Joe Biden στις εκλογές του 2020. 

Τώρα, ως Αντιπρόεδρος, η Harris επιστρέφει στη Γερουσία και ο Πρόεδρος Biden τής έχει αναθέσει να ηγηθεί των προσπαθειών της κυβέρνησης για τα δικαιώματα ψήφου. 

jenny.gr

Η Γερουσία διαπραγματεύεται επίσης τις βασικές προτεραιότητες του Προέδρου, συμπεριλαμβανομένης μιας δέσμης υποδομών. Η Harris επέστρεψε πρόσφατα από το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό ως Αντιπρόεδρος στη Γουατεμάλα και το Μεξικό, καθώς αναζήτησε μια σοβαρή στρατηγική για τον περιορισμό της μετανάστευσης από το Βόρειο Τρίγωνο.

Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να βλέπουμε τους πολιτικούς της Αμερικής να ηρεμούν τα πνεύματα και να επουλώνουν τις σχέσεις μετά από τέσσερα καταστροφικά χρόνια προεδρίας του Donald Trump, με αποκορύφωμα τα γεγονότα της κατάληψης του Καπιτωλίου στις αρχές του χρόνου. 

Και ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια έρχεται από τις γυναίκες!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: Η ζωγράφος με συναισθησία που δημιουργεί εικόνες από μουσική

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.