CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να κυκλοφορήσει μια «πολύ προσωπική» αυτοβιογραφία


The Jennettes

20 Ιουλίου 2021

Ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να κυκλοφορήσει μια «πολύ προσωπική» αυτοβιογραφία
Ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει με νέα σχέδια και γράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια «πολύ προσωπική» αυτοβιογραφία, που σκοπεύει να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

Ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει με νέα σχέδια και γράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια «πολύ προσωπική» αυτοβιογραφία, που σκοπεύει να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

Ο πρίγκιπας Harry γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή του, καλύπτοντας θέματα όπως την παιδική του ηλικία, την στρατιωτική του θητεία και τον γάμο του με την Meghan Markle. H αυτοβιογραφία, που ορίστηκε για τα τέλη του 2022, θα κυκλοφορήσει από το Random House και το Penguin Random House στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε μια δήλωση, ο Harry εξήγησε τα κίνητρά του για τη δημοσίευση της ιστορίας του. «Το γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει», είπε.

«Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι στην αφήγηση της ιστορίας μου - τα υψηλά και τα χαμηλά, τα λάθη, τα διδάγματα που έχω μάθει - μπορώ να βοηθήσω να δείξω ότι ανεξάρτητα από την καταγωγή μας, έχουμε περισσότερα κοινά από ό, τι νομίζουμε», είπε.

jenny.gr

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ ό, τι έχω μάθει κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι στιγμής και ενθουσιασμένος για τους ανθρώπους να διαβάσουν από πρώτο χέρι τη δική μου ζωή που είναι ακριβής και απολύτως αληθινή».

Τη Δευτέρα, το Page Six ανέφερε ότι το χειρόγραφο είχε αρχικά προθεσμία τον Αύγουστο, αλλά έχει πλέον μετακινηθεί μέχρι τον Οκτώβριο, αν και ένα προσχέδιο είναι σχεδόν γραμμένο. 

Σύμφωνα με το μέσο, ο Harry συνεργάζεται με τον συγγραφέα J. R. Moehringer, έναν βραβευμένο δημοσιογράφο Pulitzer που έχει συν-γράψει βιβλία με τον Andre Agassi και τον συνιδρυτή της Nike, Phil Knight. 

Τους τελευταίους μήνες, ο Harry έχει μιλήσει ειλικρινά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μέρος της βασιλικής οικογένειας. Τον Μάρτιο, είπε στην Oprah Winfrey ότι πίστευε ότι ο πατέρας και ο αδελφός του «παγιδεύτηκαν» από τους ρόλους τους και τον Μάιο, συζήτησε την τραυματική εμπειρία της απώλειας της μητέρας του, της πριγκίπισσας Diana, στο The Me You Don't See, ένα ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.