CELEBRITIES

Η Meryl Streep αυτοσχεδίασε 25 ολόκληρες τηλεφωνικές κλήσεις στο Don't Look Up - Δείτε το τέλειο βίντεο


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

Η Meryl Streep αυτοσχεδίασε 25 ολόκληρες τηλεφωνικές κλήσεις στο Don't Look Up - Δείτε το τέλειο βίντεο
Splash News
«Δε θέλεις εμφυτεύματα. Ναι, ξέρω ότι εγώ έιχα, αλλά τα έβγαλα»

Γνωρίζαμε ότι είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς που έχουν περάσει από το σινεμά. Κανείς δεν τόλμησε να αμφισβητήσει το ταλέντο της – εκτός από τη Sharon Stone, ίσως. Τώρα, μαθαίνουμε ότι η Meryl Streep είναι εξαιρετική και στους αυτοσχεδιασμούς (όχι πως δεν το περιμέναμε).

Στην τελευταία της ταινία, Don’t Look Up, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence, τη βλέπουμε ως Πρόεδρο των ΗΠΑ που αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι ένας κομήτης πλησιάζει απειλητικά τη Γη και πρόκειται να αφανίσει το ανθρώπινο είδος. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, Adam McKay, oι αυτοσχεδιασμοί της ήταν τόσο καλοί που, είχε διαφορετικές ιδέες σε κάθε λήψη της μίας σκηνής στο Οβάλ Γραφείο.

«Σε κάθε λήψη που κάναμε με τη Meryl, αυτοσχεδίαζε μία διαφορετική τηλεφωνική κλήση που έκλεινε, στην έναρξη της σκηνής, και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ταλέντο στον αυτοσχεδιασμό», δήλωσε.

«Δεν υπερβάλλω. Έκανε 25, εντελώς διαφορετικές, τρελές κλήσεις. Δεν επανέλαβε τίποτα. Ήταν συναρπαστικό».

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.