CELEBRITIES

To ρεπό της Bella Hadid είναι πιο κουραστικό από μία δική μας εργάσιμη μέρα


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2022

To ρεπό της Bella Hadid είναι πιο κουραστικό από μία δική μας εργάσιμη μέρα
Instagram @bellahadid
Το supermodel έκανε τα παρακάτω λίγο πριν πετάξει από το Miami μέχρι το Λονδίνο. Δυνατή

Ας σταματήσουμε ό,τι κάνουμε για ένα λεπτό κι ας φέρουμε στο μυαλό μας τη μέρα που έχουμε ρεπό. Τι κάνουμε; Γιατί από τη μία πλευρά θέλουμε να οργανώσουμε όλα όσα δεν μπορούμε τις εργάσιμες μέρες, να δούμε φίλους, να βγούμε βόλτα, κι από την άλλη φλερτάρουμε με την ιδέα να μείνουμε όλη μέρα στο κρεβάτι για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Σίγουρα, πάντως, δεν ακολουθούμε τη ρουτίνα της Bella Hadid.

To μοντέλο ανάρτησε βίντεο στο TikTok κι έδειξε πώς περνά το ρεπό της, λίγο πριν πάει στο αεροδρόμιο για να πετάξει από το Miami μέχρι το Λονδίνο, όπου βρισκόταν επόμενη δουλειά της. «Η υγεία είναι πλούτος», έγραψε στη λεζάντα.

Ξεκίνησε με ελλειπτικό, μετά πήγε για τρέξιμο και σάουνα. Συνέχισε με μασάζ στα πόδια της, ενδοφλέβιες ενέσεις, βιταμίνες – όλα, ενώ παρέμεινε έτσι απλά πανέμορφη.

@bella.k.hadid

Day off , getting ready to go to the airport and fly ta my next job ! You guys like this shit? Health is wealth!!!!!

♬ Crave You (feat. Giselle) - Flight Facilities

Η Bella Hadid πρόσφατα μίλησε για την προσπάθειά της να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στο podcast με τίτλο VS Voices εξήγησε ότι κάνει διαλογισμό και πολλή γυμναστική, για να διατηρεί τις σκέψεις της σε τάξη. «Είναι κλισέ για κάποιον λόγο», είπε, αναφερόμενη στη ρουτίνα της. «Γιατί όντως κάνει δουλειά».

Παράλληλα, έχει πάψει να πίνει αλκοόλ, για χάρη της ψυχικής της υγείας.

«Δεν το χρειάζομαι πια, επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί, όταν θα ξυπνήσω με τρομερό άγχος για κάτι που είπα πριν πέντε χρόνια, όταν τελείωσα το σχολείο», έχει δηλώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.