CELEBRITIES

Ο Kanye West παρακαλά ξανά την Kim να επιστρέψει, ξανά μέσω Instagram και όλοι νιώθουμε, ξανά, άβολα


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2022

Ο Kanye West παρακαλά ξανά την Kim να επιστρέψει, ξανά μέσω Instagram και όλοι νιώθουμε, ξανά, άβολα
Ο Kanye West δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να αφήσει πίσω το κεφάλαιο Kim Kardashian και κάνει μια ακόμη κίνηση για να κερδίσει πίσω την οικογένειά του. Μόνο που είναι η πλέον λάθος κίνηση, ξανά.

Η κίνηση αυτή έγινε για μία ακόμη φορά δημόσια, αφού έτσι φαίνεται ότι ο Kanye έχει μάθει να διεκδικεί την πρώην σύντροφό του. Ο ραπερ έκανε μια ανάρτηση στο Ιnstagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία των παιδιών του και της Kim Kardashian από το πρόσφατο αφιέρωμα που έκανε η Vogue στην σταρ, και παρακαλώντας τον Θεό να επανανενώσει την οικογένειά τους. Και εμείς λέμε: Ρε Kanye, πάλι τα ίδια;

Ο διάσημος ράπερ φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι εκείνος και η Kim αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Βρήκε λοιπόν παρηγοριά στο Instagram και στους 11 εκατομμύρια followers τους, οι οποίοι είχαν ομολογουμένως ενδιαφέρουσες απόψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο 44χρονος ράπερ ανέβασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Θεέ μου κάνε την οικογένειά μας να είναι ξανά μαζί».

Και στα σχόλια στήθηκε πάρτυ. Κάποιοι χρήστες έγραψαν ότι προσεύχονται μαζί του ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι η κίνηση αυτή είναι ντροπιαστική και δείχνει ότι έχει «ξεπέσει». Φυσικά, υπήρχαν και εκείνοι που έγραψαν ότι το μόνο εμπόδιο για να ξαναγίνουν οικογένεια είναι ο νυν σύντροφος της Kim Kardashian, Pete Davidson ενώ κάποιοι πιο σοφοί έγραψαν το αυτονόητο, να το λύσουν ιδιωτικά το ζήτημα και όχι με δημόσιες αναρτήσεις.

Σύμφωνα με τον ράπερ, η πρώτη του προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. «Θα είμαι τόσο κοντά, τα παιδιά κυριολεκτικά θα είναι σε κοντινή απόσταση. Δεν παίζω όταν πρόκειται για τα παιδιά μου. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε περνάει ένα χωρισμό». Βέβαια, η μέχρι τώρα δημόσια συμπεριφορά του μόνο καλό δεν κάνει στην ψυχολογία των παιδιών του, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται να τον απασχολεί.

Η Κim πρόσφατα αναγκάστηκε να πάρει θέση για όσα κάνει ο Kanye, έπειτα από μία ακόμη επίθεση του ίδιου απέναντί της: «Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια, προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους».

Ο Ye, ωστόσο, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τι και αν έχουν χωρίσει εδώ και καιρό; Τι και αν η Kim ζει την καλύτερη φάση της μακριά του; Ο ραπερ έχει να λύσει πολλά ζήτηματα να λύσει, κυρίως με τον εαυτό του, αλλά προτιμά να το κάνει δημόσια. Και κάτι μας λέει ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.