CELEBRITIES

Το σαμποτάζ των Όσκαρ στη Liza Minnelli: Την ανάγκασαν να καθίσει στo αναπηρικό αμαξίδιο


JTeam

20 Απριλίου 2022

Το σαμποτάζ των Όσκαρ στη Liza Minnelli: Την ανάγκασαν να καθίσει στo αναπηρικό αμαξίδιο
Τελικά ανάγκασαν τη Liza Minnelli να βγει στη σκηνή με αναπηρικό αμαξίδιο;

Ο καρδιακός φίλος της Minnelli, Michael Feinstein, μίλησε στην εκπομπή "The Jess Cagle Show", του δορυφορικού ραδιοφώνου SiriusXM και έκανε κάποιες αποκαλύψεις που τις λες και σοκαριστικές.

Όπως ίσως όλοι θυμάστε, η Liza Minnelli εμφανίστηκε στη σκηνή των φετινών Όσκαρ μαζί με τη Lady Gaga, για να δώσουν το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Η σκηνή με την 76χρονη performer σε αναπηρικό αμαξίδιο προκάλεσε αρκετή συγκίνηση και όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον διακριτικό, προστατευτικό και γεμάτο σεβασμό τρόπο με τον οποίο η Gaga στεκόταν πλάι της.

Το κοινό, ωστόσο, προβληματίστηκε με την κατάσταση της υγείας της Liza, η οποία έδειχνε συγχυσμένη, μπερδεμένη και δεν θυμόταν αυτά που έπρεπε να πει στη σκηνή. Η Gaga έσωσε την κατάσταση τελικά, αναλαμβάνοντας επιδέξια το κομμάτι της παρουσίασης της Minnelli και όλα πήγαν μια χαρά. Τα social media μάλιστα αποθέωσαν τη συμπεριφορά της Gaga και την τρυφερότητα της στιγμής.

Το θέμα είναι ότι τώρα, ο επί χρόνια φίλος της Minnelli, Michael Feinstein, μιλά για σαμποτάζ της Ακαδημίας απέναντι στη σταρ και περιγράφει ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε 5 λεπτά πριν βγει η Minnelli στη σκηνή. Υποστηρίζει ότι η θρυλική ηθοποιός είχε ζητήσει να υπάρχει καρέκλα σκηνοθέτη στη σκηνή, προκειμένου να μην ανέβει κουτσαίνοντας, εφόσον αντιμετώπιζε κάποια θέματα με τη μέση της.

«Μιλάμε για σαμποτάζ. Είναι απαίσια η λέξη που χρησιμοποιώ αλλά η Liza συμφώνησε να παρευρεθεί στην τελετή επειδή της υποσχέθηκαν καρέκλα σκηνοθέτη. Και κυριολεκτικά, 5 λεπτά πριν βγει στη σκηνή, την ανάγκασαν να καθίσει σε αμαξίδιο, ενώ τους είχε πει ότι δεν το θέλει. Εκείνοι της είπαν ότι θα βγει ή έτσι ή καθόλου και εκείνη αναγκάστηκε να το δεχτεί», είπε ο Feinstein στη συνέντευξη που έδωσε ενώ θεωρεί ότι όλο αυτό έγινε εξαιτίας του σκηνικού βίας, με το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock.

Αυτή η σύγχυση που είδαμε στη σκηνή οφειλόταν στο ότι εξαναγκάστηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή να βγει με αμαξίδιο, ενώ δεν είχε συμφωνήσει και δεν το επιθυμούσε καθόλου. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υγεία της, σύμφωνα με τον Fesinstein, παρότι έχει περάσει αρκετά προβλήματα. Αν και το 2000 προσεβλήθη από μία σπάνια περίπτωση εγκεφαλίτιδας και υπήρχε περίπτωση να μην μιλήσει ή περπατήσει ξανά, όπως της είχαν πει οι γιατροί. Τελικά, τους διέψευσε.

Και ο Scott Gorenstein, ο υπεύθυνος για τις εμφανίσεις της, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι εκείνος τη βοήθησε να εμφανιστεί στα Όσκαρ. «Η Liza ζει την καλύτερη ζωή της, αλλά δεν το κάνει μπροστά στις κάμερες. Τα τελευταία δύο χρόνια της επέτρεψαν να ξεκουραστεί και να απολαύσει μία άλλη φάση της ζωής της». Αν όλα αυτά ισχύουν, το χαστούκι του Will Smith δεν ήταν η πιο αισχρή στιγμή της βραδιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.