CELEBRITIES

Ellen Barkin: «Ο Johnny Depp ήταν χειριστικός - Κάποτε μου πέταξε ένα μπουκάλι»


JTeam

20 Μαΐου 2022

Ellen Barkin: «Ο Johnny Depp ήταν χειριστικός - Κάποτε μου πέταξε ένα μπουκάλι»
H ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό, την ημέρα που κατέθεσε και η αδελφή της Amber Heard

H ηθοποιός Ellen Barkin κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Amber Heard και έκανε λόγο για «χειριστική» συμπεριφορά του Johnny Depp. Σε μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα από το 2019, υποστήριξε ότι εκείνος κάποτε της «πέταξε ένα μπουκάλι κρασί από την άλλη άκρη του δωματίου», έπειτα από τσακωμό ανάμεσα στον ίδιο και σε φίλους του.

Η κατάθεση της Barkin παρουσιάστηκε στο δικαστήριο τώρα, και χαρακτήριζε τον ηθοποιό ως «μεθυσμένο… πολλές φορές». Γνωρίζονταν σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πρωταγωνίστησαν στο Fear and Loathing in Las Vegas, αλλά είχαν και ερωτικές σχέσεις.

«Πάντα έπινε και κάπνιζε μαριχουάνα», δήλωσε, ενώ συχνά έκανε χρήση MDMA ή βρισκόταν υπό την επήρεια παραισθησιογόνων.

Σχετικά με το περιστατικό με το μπουκάλι, ισχυρίστηκε πως δε γνώριζε γιατί συνέβη, αλλά το πέταξε προς το μέρος της χωρίς να τη χτυπήσει. Σύμφωνα με το Reuters, ο ηθοποιός τα διαψεύδει όλα και υποστηρίζει πως εκείνη του κρατά κακία για κάτι.

Τον αποκάλεσε «χειριστικό» και «απαιτητικό», «ζηλιάρη άνδρα» που αρκετές φορές τη ρωτούσε πού πηγαίνει και με ποιον, ή τι έκανε τα βράδια.

«Είχα μία γρατζουνιά στην πλάτη κάποτε και αυτό τον θύμωσε πάρα, πάρα πολύ γιατί επέμενε ότι την απέκτησα όταν έκανα σεξ με κάποιον άλλο», δήλωσε.

Την ίδια μέρα, στο δικαστήριο μίλησε και η αδελφή της Amber Heard, Whitney Henriquez. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο Johnny Depp την χτύπησε μία φορά και, όταν η Heard την υπερασπίστηκε, εκείνος την ταρακούνησε. Εξήγησε ότι, παρότι «όλοι τον ερωτευτήκαμε στην αρχή», τα πράγματα άλλαξαν. Συγκεκριμένα, περιέγραψε έναν τσακωμό του 2015, όταν η Heard βρήκε γραπτά μηνύματα που, όπως ισχυρίζεται, αντάλλασσε εκείνος με κάποια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με τη Hernandez, ο Depp πέταξε ένα κουτάκι red bull που χτύπησε τη νοσοκόμα του, Debbie Lloyd, στην πλάτη.

«Είμαι στην κορυφή της σκάλας, με την πλάτη μου στη σκάλα, και τότε ο Johnny ανεβαίνει τρέχοντας. Βλέπω την Amber, εκείνος έρχεται πίσω μου, με χτυπά στην πλάτη. Ακούω την Amber να φωνάζει “Μη χτυπάς την αδελφή μου”. Τον χαστουκίζει. Εκείνη τη στιγμή, ο σωματοφύλακας του Johnny ανεβαίνει τρέχοντας».

«Μέχρι τότε», συνέχισε, «ο Johnny είχε ήδη αρπάξει την Amber από τα μαλλιά με το ένα χέρι και τη χτυπούσε επαναλαμβανόμενα στο πρόσωπο με το άλλο, ενώ ήμασταν παρόντες. Ο Travis τότε τους χώρισε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.