CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez με το πιο sexy cut-out φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή της


JTeam

9 Ιουνίου 2022

Η Jennifer Lopez με το πιο sexy cut-out φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή της
Splash Ideal Images
Για μία ακόμη φορά η JLo κατάφερε να κλέψει όλα τα βλέμματα με την τελευταία της εμφάνιση

Η Lopez έφτασε στο Tribeca Festival στη Νέα Υόρκη, για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που θα προβληθεί από το Netflix και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική! Αλλά αυτό δεν είναι και κάτι νέο, σωστά;

Η λατίνα σταρ πόζαρε στο φακό με αυτοπεποίθηση επιλέγοντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμά με sexy διαφάνειες οι οποίες άφηναν ακάλυπτους τους μηρούς και κοιλιακούς της.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε μία εντυπωσιακή αλογοουρά ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με μακριά σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ της είχε όλα όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από την ίδια: έντονα κοψίματα, σαγηνευτικό βλέμμα και nude glossy κραγιόν.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Από το χέρι της δεν έλειπε το λαμπερό μονόπετρο, με το οποίο ο πλέον αρραβωνιαστικός της, Ben Affleck, της έκανε πρόταση γάμου.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Τo ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία, στις 14 Ιουνίου. Η JLo μιλά σε αυτό ανοιχτά για όλες τις πτυχές της καριέρας της τόσο τις εύκολες όσο και τις δύσκολες και αποκαλύπτει πώς βίωσε πραγματικά τη δημοσιότητα.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι η JLo πριν από λίγες μέρες έφυγε από τα MTV με δύο βραβεία.Το Best Song για την ταινία "Marry Me" και το Generation Award για τη συνολική προσφορά της. Αυτό όμως που έκανε εντύπωσε τόσο στα μέσα όσο και στους fans της ήταν οι δηλώσεις της.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου είπαν στα μούτρα μου- ή πίσω από την πλάτη μου- ότι δεν μπορώ να το κάνω. Και όντως δεν θα το έκανα χωρίς εσάς. Και φυσικά δεν θα τα έκανα όλα αυτά χωρίς το κοινό, που είδε τις ταινίες μου".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS

JLO