CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει ότι σκέφτηκε να παρατήσει την καριέρα της εξαιτίας του body shaming


JTeam

16 Ιουνίου 2022

Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει ότι σκέφτηκε να παρατήσει την καριέρα της εξαιτίας του body shaming
Instagram/ jlo
Στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, που κρατάει λίγο παραπάνω από 90', η 52χρονη star μιλάει ανοιχτά για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή

To Halftime έκανε πρεμιέρα στο Netflix και η Jennifer Lopez προχώρησε σε μερικές πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της.

Εδώ και χρόνια, έχουμε συνηθίσει να την απολαμβάνουμε στην κορυφή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ίδια δεν ήρθε ποτέ αντιμέτωπη με δυσκολίες. Για την ακρίβεια, έφτασε πολύ κοντά στο να τα παρατήσει όλα εξαιτίας του body shaming που δεχόταν και μερικών αρνητικών σχολίων για την εικόνα της.

Ειδικότερα, σε κάποιες σκηνές του νέου της ντοκιμαντέρ, η pop star αναφέρεται στις στιγμές που βρέθηκε πολύ κοντά στο να εγκαταλείψει στην καριέρα της, καθώς δεν άντεχε τα αποδοκιμαστικά σχόλια που άκουγε για το σώμα και τις καμπύλες της.

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που σκεφτόμουν πως θα τα παρατήσω. Έπρεπε να βρω το ποια πραγματικά ήμουν και να πιστεύω σε αυτό και σε τίποτα άλλο». Το 1997, ο ρόλος της στη Selena την είχε φέρει στο επίκεντρο της κριτικής και παρόλο που ήταν συνειδητοποιημένη γύρω από την εικόνα του σώματός της, δεν άντεχε την κριτική. Τότε μάλιστα, είχε γίνει η πρώτη Λατίνα που πήρε αμοιβή 1 εκατομμύριο δολάρια.

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, το ιδανικό ομορφιάς ήταν πολύ αδύνατη, ξανθιά, ψηλή, χωρίς πολλές καμπύλες. Μεγάλωσα γύρω από γυναίκες με καμπύλες, οπότε δεν ήταν κάτι για το οποίο ντρεπόμουν. Είναι δύσκολο όταν σκέφτεσαι ότι ο κόσμος σε θεωρεί αστείο. Ωστόσο, αυτό επηρέασε τα πράγματα με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήθελα», εξηγεί στο ντοκιμαντέρ.

Σε κάποιο σημείο κάνει εμφάνιση και ο αρραβωνιαστικός της, Ben Affleck, με τον οποίο εκείνη την εποχή ήταν και πάλι αρραβωνιασμένη. «Της είπα μια φορά: Δεν σε ενοχλεί αυτό; Και εκείνη μου απάντησε: "Είμαι Λατίνα, είμαι γυναίκα, το περίμενα"».

To λαμπερό ζευγάρι είναι και πάλι αρραβωνιασμένο από τον περασμένο Απρίλιο και είναι ομολογουμένως από τα πιο ερωτευμένα του Hollywood. Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram που έκανε επίσημη τη σχέση τους, έγινε στα γενέθλια της Leah Remini τον Ιούλιο του 2021.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2001. Τον Νοέμβριο του 2002, οι Bennifer αρραβωνιάστηκαν αλλά μετά από δύο χρόνια ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Το νέο τους love story ξεκίνησε δυναμικά και όπως φαίνεται, είναι πολύ πιο δυνατό από τότε που μπήκε στη δεύτερη φάση του.

Η 52χρονη star έχει δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, τα δίδυμα Emme και Max Έμ που είναι 14 ετών, ενώ ο 49χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, τη 16χρονη Violet, τη 13χρονη Seraphina και τον 10χρονο Samuel.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.