CELEBRITIES

Η Shiloh-Jolie Pitt είναι μία φανταστική χορεύτρια και αυτό το viral video το αποδεικνύει


JTeam

18 Ιουνίου 2022

Η Shiloh-Jolie Pitt είναι μία φανταστική χορεύτρια και αυτό το viral video το αποδεικνύει
Η Shiloh-Jolie Pitt, η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, εμφανίζεται ως χορεύτρια σε ένα βίντεο για το τελευταίο τραγούδι της Doja Cat, "Vegas"

Ένα νέο video για το τραγούδι "Vegas" της Doja Cat παρουσιάζει μια χορεύτρια που τυγχάνει να είναι το παιδί του αναμφισβήτητα πιο διάσημου πρώην ζευγαριού στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Η Shiloh-Jolie Pitt, η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, εμφανίζεται ως χορεύτρια σε ένα βίντεο για το τελευταίο τραγούδι της Doja Cat, "Vegas", από το soundtrack του Elvis του Baz Luhrmann, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Austin Butler ως ο θρύλος της ροκ μουσικής Έλβις Πρίσλεϊ. Η χορογραφία του βίντεο έγινε από τον Hamilton Evans και δείχνει τριάδες διαφορετικών χορευτών να κινούνται στουςε ρυθμούς της μουσικής - ανάμεσά τους και η Shiloh-Jolie Pitt.

Στο βίντεο, η Jolie-Pitt φορά ένα ολόμαυρο σύνολο που περιλαμβάνει μαύρη φόρμα, ένα μαύρο μπλουζάκι των Beatles και παπούτσια Vans,

Δείτε το παρακάτω βίντεο (η Jolie-Pitt μπαίνει στο 2:31):

Πηγή ανέφερε στο US Weekly ότι η Anjelina και ο Brad -οι οποίοι βρίσκονται σε έντονη δικαστική μάχη χρόνια μετά τον χωρισμό και το διαζύγιό τους- είναι «πολύ περήφανοι» για την πρόσφατη επιτυχία της κόρης τους ως χορεύτρια. «Δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν θέλει να γίνει επαγγελματίας, αλλά δεν την πιέζουν με κανέναν τρόπο».

Νωρίτερα αυτό το μήνα αναφέρθηκε ότι ο Pitt κατέθεσε μηνυση στην πρώην σύζυγό του, ισχυριζόμενος ότι σκόπιμα προσπάθησε να «προκαλέσει κακό» στη φήμη της πρώην συνιδιοκτήτριας επιχείρησης κρασιού τους, Miraval, πουλώντας τις μετοχές της εταιρείας σε έναν «άγνωστο, », ανέφερε το People Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο ηθοποιός κατέθεσε τα έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες. Η Jolie αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Shiloh Jolie-Pitt έκανε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαζί με τη μητέρα της και τα αδέρφια της στην πρεμιέρα της ταινίας της Marvel, Eternals στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Shiloh, τότε 15 ετών, φόρεσε ένα φόρεμα Dior που είχε φορέσει η εντυπωσιακή μητέρα της στην περιοδεία Τύπου του 2019 για το Maleficent: Mistress of Evil.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.