CELEBRITIES

Η Mariah Riddlesprigger έχει το καλύτερο μήνυμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Η ζυγαριά δεν είναι το παν. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα»


JTeam

19 Ιουλίου 2022

Η Mariah Riddlesprigger έχει το καλύτερο μήνυμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Η ζυγαριά δεν είναι το παν. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα»
Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah Riddlesprigger, σε παροτρύνει να αγαπήσεις το σώμα σου όπως ακριβώς είναι (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)

Μια εγκυμοσύνη φέρνει αλλαγές στο σώμα και κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά απέναντι στη νέα εκδοχή του. Περνάει από διάφορα μεταβατικά στάδια, αγχώνεται, θυμώνει, ντρέπεται για την εικόνα της και μπαίνει στη διαδικασία να πιεστεί για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah Riddlesprigger περιγράφει εξαιρετικά όλη αυτή τη μετάβαση σε ένα Instagram post και σε κάνει να ταυτιστείς. Η ζυγαριά δεν είναι το παν και αν δεν μπορεί να δείξει τα νούμερα, στα οποία χωρούσες πριν την εγκυμοσύνη, δεν υπάρχει λόγος για πανικό καθώς η όλη προσπάθεια απαιτεί χρόνο. Το σημαντικό είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι στο τώρα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της Mariah Riddlesprigger -και θα σε εμπνεύσει:

«Σκεφτόμουν για αρκετό καιρό αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Δεσμεύτηκα να πετύχω αυτόν τον στόχο. Γυμναζόμουν 5-6 ημέρες την εβδομάδα, ακολούθησα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν! Απογοητεύτηκα, δεν καταλάβαινα τι έκανα λάθος και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα στο παρελθόν, τώρα, μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά, γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά η ζυγαριά δεν κουνιόταν! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω. Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω! Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με βοηθούν οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορεί να μην νιώθω ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το "σώμα της μαμάς"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.