CELEBRITIES

Η Olivia Wilde είναι σίγουρη ότι ο Jason Sudeikis ήθελε να την απειλήσει με τα χαρτιά κηδεμονίας, όταν το έκανε δημόσια


JTeam

11 Αυγούστου 2022

Η Olivia Wilde είναι σίγουρη ότι ο Jason Sudeikis ήθελε να την απειλήσει με τα χαρτιά κηδεμονίας, όταν το έκανε δημόσια
Instagram/Olivia Wilde
Ο δικαστικός αγώνας τους μόλις άρχισε

Δεν έχουμε ξεχάσει την αμήχανη στιγμή που έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο στο CinemaCon, με την Olivia Wilde να ανεβαίνει στη σκηνή και να αιφνιδιάζεται από έναν φάκελο που της παραδόθηκε και έγραφε πάνω «προσωπικό κι εμπιστευτικό». Διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε.

Τότε, ο Jason Sudeikis υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το πότε και πού θα παραδοθούν τα χαρτιά κηδεμονίας των παιδιών του, στην πρώην σύζυγό του, και ξεκαθάρισε την αντίθεσή του με το συμβάν. Ανέφερε όμως ότι ήθελε να της επιδοθούν τα χαρτιά σε έναν ουδέτερο χώρο, όπως το αεροδρόμιο Heathrow και όχι στο σπίτι του συντρόφου της, μπροστά στα παιδιά.

Jenny.Gr

Η Olivia Wilde όμως μάλλον δεν τον πιστεύει και ισχυρίζεται ότι αυτή του η κίνηση, σε δημόσια θέα, ήταν μία προσπάθεια να την ντροπιάσει και να την απειλήσει.
«Οι πράξεις του είχαν ξεκάθαρο σκοπό να με απειλήσουν και να με αιφνιδιάσουν. Θα μπορούσε να μου στείλει τα χαρτιά διακριτικά αλλά επέλεξε να το κάνει με τον πιο επιθετικό τρόπο. Από τη στιγμή που ο Jason μου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορέσουμε να λύσουμε το θέμα των παιδιών εξωδικαστικά, έκανα αίτηση για κηδεμονία στο Los Angeles».

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011, απέκτησαν τον 8χρονο Otis και την 5χρονη Daisy, ενώ χώρισαν το 2020. Αν και ήταν ένα φιλικό διαζύγιο, ήταν γνωστό ότι ο χωρισμός ήρθε όταν η Olivia Wilde έκανε σχέση με τον Harry Styles, που γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας της, Don't Worry Darling.

Αν και είχαν συμφωνήσει ότι τα παιδιά θα πήγαιναν σχολείο στο Los Angeles και θα έμεναν με τη μητέρα τους, ενώ ο Sudeikis θα βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του Ted Lasso, την επόμενη χρονιά, ο ηθοποιός θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και θέλει τα παιδιά μαζί του. «Όταν δεν συμφώνησα σε αυτό εφόσον τα παιδιά έχουν φύγει εδώ και χρόνια από τη Νέα Υόρκη, ο Jason κατέθεσε τα χαρτιά της κηδεμονίας», αναφέρει η Wilde.

Ο φόβος του είναι ότι εκείνη θα μείνει μόνιμα στο Los Angeles, ενώ εκείνος δεν έχει σκοπό να ζήσει εκεί και ότι θα βλέπει τα παιδιά μόνο στις διακοπές. Η αρχική συμφωνία τους, σύμφωνα πάντα με τον Sudeikis, ήταν ότι η Wilde θα μετέβαινε στο Λονδίνο με τα παιδιά για να μείνουν μόνιμα, το φθινόπωρο του 2023. Ο χρόνος θα δείξει αν θα λυθεί το θέμα στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.