CELEBRITIES

Η Rianne Meijer, το μοντέλο που δείχνει την αλήθεια στο Instagram, μίλησε για την αποβολή της


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Η Rianne Meijer, το μοντέλο που δείχνει την αλήθεια στο Instagram, μίλησε για την αποβολή της
Instagram/Rianne Meijer
Το μοντέλο μοιράστηκε μία πολύ προσωπική και δύσκολη στιγμή της

Η 29χρονη blogger από την Ολλανδία είναι ένα μοντέλο που είναι περισσότερο γνωστό για την απομυθοποίηση του εαυτού της και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, με την ωμή πραγματικότητα.

Την έχεις δει σίγουρα να ποζάρει με προγούλι, με την κυτταρίτιδά της και σε όλες τις αμήχανες στιγμές που έχει καταγράψει η κάμερα (κι εμείς πάντα σβήνουμε από το κινητό μας. Η Rianne Meijer δεν χαμπαριάζει, έχει μπόλικο χιούμορ και αυτό είναι που της έχει χαρίσει πάνω από 1 εκατ. followers. «Όταν βγάζω φωτογραφίες για το Instagram, είναι συνήθως 200-400. Πράγμα τρελό γιατί δεν χρησιμοποιώ το 90%. Μέχρι που μια μέρα που ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να ποστάρω φωτογραφίες Instagram vs. reality, δίπλα δίπλα». Και το έκανε.

Αφού λοιπόν αποφάσισε να είναι αληθινή σε όλα, και όχι μόνο σε ό,τι αφορά το σώμα ή μία άβολη στάση, μοιράστηκε και την πολύ προσωπική ιστορία για την αποβολή που βίωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο. «Απέβαλα ενώ ήμουν 6 εβδομάδων έγκυος. Ανακάλυψα την εγκυμοσύνη μου πολύ νωρίς και ήμουν πολύ χαρούμενη. Λάτρεψα κάθε λεπτό και ανυπομονούσα να σας το πω. Δεν ήταν όμως γραφτό να συμβεί. Δεν ήθελα να κρατήσω κρυφό αυτό που μου συνέβη γιατί θα με στενοχωρούσε ακόμα περισσότερο. Αφού μίλησα με την οικογένειά μου για αυτό, συνειδητοποίησα ότι το έχουν περάσει πάρα πολλές γυναίκες. Ήταν ωραίο να ξέρω ότι δεν είμαι μόνη σε αυτό οπότε αν το διαβάζεις και το έχεις περάσει, δεν είσαι μόνη, αν και μάλλον το ξέρεις ήδη».

Και η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο μήνυμα είναι πολύ σημαντικό για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που το έχουν βιώσει και ίσως νιώθουν μόνες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Rianne το γνωρίζει καλά και δίνει κουράγιο. Και στον εαυτό της αλλά και στις υπόλοιπες γυναίκες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.