CELEBRITIES

Emily Ratajkowski: «Δεν πρέπει να κατηγορούμε τις γυναίκες που γίνονται τρίτα πρόσωπα σε μία σχέση»


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

Emily Ratajkowski: «Δεν πρέπει να κατηγορούμε τις γυναίκες που γίνονται τρίτα πρόσωπα σε μία σχέση»
Η Emrata μοιράστηκε στο TikTok τις σκέψεις της για τους άντρες που απατούν ενώ βρίσκονται σε σχέση

Η Emily Ratajkowski πήρε θέση στο drama που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με τον Adam Levine, την σύζυγό του Behati Prinsloo και την Sumner Stroh.

Η Emrata μοράστηκε στο TikTok τις σκέψεις της. Πιστεύει ότι οι άντρες που απατούν ενώ βρίσκονται σε σχέση θα πρέπει να λογοδοτούν αντί να κατηγορούν τη γυναίκα με την οποία είχαν σχέση.

Τα σχόλιά της έρχονται αφού η 23χρονη influencer Sumner Stroh ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον frontman των Maroon 5 Adam Levine πέρυσι. Το μοντέλο είχε κατηγορήσει τον Levine ότι απάτησε τη σύζυγό του Behati Prinsloo μαζί της και μάλιστα ήθελε να δώσει το όνομά της στο τρίτο παιδί που περιμένει τώρα με την Prinsloo.

Το περιστατικό σχολιάστηκε από πολλούς συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Sara Foster, η οποία έριξε την ευθύνη στην Stroh για τη φερόμενη σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα.

H Ratajkowski απάντησε μέσα από το βίντεό της στο TikTok.

@emrata #stitch with @sarasadmomfoster ♬ original sound - Emrata


« Απλώς δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο», λέει η Ratajkowski, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard καθώς την απατούσε.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα αντρικά λάθη, ειδικά όταν μιλάμε για 20χρονες γυναίκες που έχουν να κάνουν με άνδρες σε θέσεις εξουσίας που έχουν τη διπλάσια ηλικία τους», είπε και συνέχισε: «Επίσης, αν βρίσκεσαι εσύ σε σχέση, είσαι αυτός που είναι υποχρεωμένος να είσαι πιστός. Όλο αυτό είναι κυριολεκτικά σχεδιασμένο για να κρατά τις γυναίκες μακριά την μία από την άλλη»

Σε ένα δεύτερο βίντεο, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι η συμπεριφορά του να κατηγορούμε την «άλλη» γυναίκα είναι «σεξισμός» και «κλασικός μισογυνισμός».

Ο Levine είχε δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες ότι η σχέση με την Stroh ήταν φυσική, αν και παραδέχτηκε ότι «ξέφυγε» με τη νεαρή γυναίκα.

Είπε: «Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, πέρασα τα όρια σε μια λυπηρή περίοδο της ζωής μου.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ακατάλληλο. Το έχω αντιμετωπίσει και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου».

Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και ανόητος ώστε να ρισκάρω το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Θα το περάσουμε και θα το περάσουμε μαζί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.