CELEBRITIES

Ο Robert Pattinson εμφανίστηκε με φούστα στο show της Dior (και μας άρεσε πολύ)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιανουαρίου 2023

Ο Robert Pattinson εμφανίστηκε με φούστα στο show της Dior (και μας άρεσε πολύ)
splashnews.com
Δεν ήταν ο πρώτος και δε θα είναι ο τελευταίος, αλλά μας άρεσε πολύ!

Ο Robert Pattinson ομολογουμένως είναι αρκετά περιπετειώδης με τις στυλιστικές επιλογές του. Τον θυμόμαστε ακόμα με το απίθανο παλτό για την προώθηση της ταινίας The Batman. Αυτή τη φορά όμως ο Βρετανός star πήγε το στυλ του σε άλλο επίπεδο. Παρευρέθηκε στο show της Dior στο Παρίσι, του οποίου brand είναι ambassador και έκλεψε τα φλας των φωτογράφων και όλων των παρευρισκομένων. Ο λόγος; Εμφανίστηκε με μπλε τουίντ φούστα με πιέτες συνδυασμένη με μια χρυσοκαφέ ζακέτα. Βασικά ήταν skort, δηλαδή από την πίσω μεριά ήταν shorts και από μπροστά φούστα. Τολμηρό από μέρους του και μας άρεσε πολύ!

Αν και είναι η τελευταία, μέχρι στιγμής, εμφάνιση άνδρα με φούστα, δεν είναι και η πρώτη. Ας θυμηθούμε τον ταλαντούχο Kurt Cobain στα 90’s, τον Vin Diesel το 2003, τον γοητευτικό Oscar Isaac και τον Brad Pitt φυσικά.

Φούστες και φορέματα εμφανίστηκαν και σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες των Autumn/Winter 2023 menswear shows. Ο διάλογος μεταξύ θηλυκού και αρσενικού γίνεται όλο και πιο έντονος και τα όρια είναι πλέον δυσδιάκριτα. Αλλά γιατί να υπάρχουν όρια στη μόδα;

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.