CELEBRITIES

«Ήσουν μ@λ@κ@ς για 2 χρόνια»: Η Mila Kunis είχε κράξει τον Ashton Kutcher για τη συμπεριφορά του στη Demi Moore


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2023

«Ήσουν μ@λ@κ@ς για 2 χρόνια»: Η Mila Kunis είχε κράξει τον Ashton Kutcher για τη συμπεριφορά του στη Demi Moore
Esquire/Billy Kidd
Η νυν σύζυγος τον έκραξε για το πώς φέρθηκε στην πρώην. Τίμιο

Ο Ashton Kutcher βρήκε τον έρωτα της ζωής του στη γυναίκα που γνώρισε όταν ήταν σχεδόν παιδιά, αλλά η ζωή τους έφερε κοντά μερικές δεκαετίες αργότερα. Παντρεύτηκε τη Mila Kunis το 2015, έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους και το 2016 γεννήθηκε ο γιος τους. «Ο λόγος που λειτουργεί αυτή η σχέση είναι επειδή θαυμάζω απεριόριστα τα ταλέντα και τις δεξιότητές της. Και ξέρω ότι δεν με έχει καμία ανάγκη», είπε ο Kutcher για την Kunis, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Esquire, ενώ μίλησε για τον γάμο του με την Demi Moore και πώς η Mila τον έφερε προ των ευθυνών του.

Σου υπενθυμίζουμε ότι ο Kutcher είχε παντρευτεί την Demi, όταν εκείνος ήταν 27 και εκείνη 42, με τη διαφορά ηλικία τους να απασχολεί μονίμως τα Μέσα. Μιλάμε εξάλλου για το 2005. Για μερικά χρόνια, ήταν μια χαρά, ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν, μέχρι που το 2010 ξεκίνησαν οι φήμες περί απιστίας. Μετά το διαζύγιό τους το 2011, η Moore έγραψε στην αυτοβιογραφία της τις δύο φορές που ο Kutcher απίστησε. Τη μία ήταν με μια 21χρονη που γνώρισε ενώ είχαν βγει οικογενειακώς για bowling. Αναφέρθηκε επίσης και στις πιέσεις που είχε δεχτεί για να κάνουν τρίο, έτσι ώστε να απιστήσει χωρίς να νιώθει ενοχές.

Λίγους μήνες μετά, ξεκίνησε η σχέση του με τη Mila Kunis, η οποία του εξέφρασε ανοιχτά την άποψή της για το πώς φέρθηκε στην Moore. «Ήσουν μ@λ@κ@ς για δύο χρόνια», ήταν τα λόγια που μετέφερε ο ίδιος στη συνέντευξή του στο Esquire. Παραδέχτηκε ότι ένιωθε μεγάλη ντροπή και τεράστια αποτυχία για το διαζύγιό του. «Παίρνεις όμως την ευθύνη σου και προχωράς». Και σίγουρα τον βοήθησε η επόμενη σχέση του, όπου αποδέχθηκε το ποιος ήταν και τα λάθη του και συνέχισε να πορεύεται μαζί τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.