CELEBRITIES

Emily Ratajkowski - Eric André Hard: (Φυσικά και) είναι γυμνοί στο πρώτο τους IG post


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2023

Emily Ratajkowski - Eric André Hard: (Φυσικά και) είναι γυμνοί στο πρώτο τους IG post
Γυμνοί, τέλειοι, ερωτευμένοι, γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με το μεγαλύτερο ινσταγκραμικό relationship launch

Ποιο boyfriend soft launch και ποιο privacy; Η Emily Ratajkowski και ο Eric André Hard επιτέλους παραδέχθηκαν ότι είναι ζευγάρι, ανέβασαν κοινή φωτογραφία στο Instagram, φυσικά και είναι γυμνοί, φυσικά και είναι τέλειοι. Εντάξει, δεν έγραψαν «ναι, τα έχουμε» στη λεζάντα, αλλά μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά και η (γυμνή) αλήθεια μιλά από μόνη της.

Η EmRata και ο Hard ξεκίνησαν να βγαίνουν τον φετινό Ιανουάριο, αμέσως μετά το τέλος του σύντομου ειδυλλίου της με τον Pete Davidson, ο οποίος τώρα βγαίνει με την Chase Sui Wonders από το Bodies Bodies Bodies. Οι φήμες για τη μεταξύ τους σχέση ξεκίνησαν ένα Σάββατο, όταν φωτογράφοι τους έπιασαν σε έξοδο στη Νέα Υόρκη, να περπατούν αγκαζέ.

Το ποστ μιλά από μόνο του, δείτε και πείτε μας. Στο βάθος, στον καθρέφτη, θα δείτε την Emily με το κινητό στο χέρι.

Από τη στιγμή που εκδόθηκε το διαζύγιο με τον Sebastian Bear-McClard, ο οποίος είχε το θράσος να την απατήσει, η Ratajkowski ζει την καλύτερη ζωή της. Τι casual dating με τον Brad Pitt, τι TikToks στα οποία λέει πάνω-κάτω πως είναι bi – είναι πιο αυθεντική από ποτέ. Επίσης, το βιβλίο της πηγαίνει μία χαρά.

«Σκέφτηκα, “Γ*** το”», δήλωσε σε συνέντευξη στο High Low, σχετικά με τον πειραματισμό της με dating apps για να γνωρίσει γυναίκες. «Δίσταζα επειδή τόσος κόσμος που έλεγε να μην το κάνω. Νιώθω πως αυτή η εφαρμογή παραείναι “λευκή”. Ξέρεις, έχει έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο άνδρα και γυναίκας, οπότε δε νομίζω να ερωτευτώ κάποια εδώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.