CELEBRITIES

Η Christina Applegate στην (μάλλον) τελευταία της εμφάνιση σε τελετή απονομής βραβείων


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2023

Η Christina Applegate στην (μάλλον) τελευταία της εμφάνιση σε τελετή απονομής βραβείων
GETTY IMAGES
Σϋμφωνα με όσα δήλωσε η ηθοποιός

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», Christina Applegate παρευρέθηκε στα φετινά SAG Awards 2023, αλλά δυστυχώς όπως είχε δηλώσει αυτή μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία τελετή απονομής που θα καταφέρει να παρευρεθεί.

Η Christina Applegate, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021, περπάτησε στο κόκκινο χαλί υποβασταζόμενη από την κόρη της και με ένα μπαστούνι -στο οποίο υπήρχαν γραμμένα διάφορα μηνύματα- αλλά πάντα χαμογελαστή φορώντας ένα μαύρο coat dress.

«Είναι η τελευταία μου απονομή βραβείων ως ηθοποιός πιθανότατα, οπότε είναι κάπως μεγάλη υπόθεση για εμένα», είχε δηλώσει στους Los Angeles Times. «Αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να σηκώνομαι στις 5 το πρωί και να περνάω 12 με 14 ώρες σε ένα πλατό. Δεν το έχω αυτό μέσα μου αυτή τη στιγμή».

Η ηθοποιός ήταν υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό ως Jen Harding στην κωμωδία του Netflix «Dead to Me», για την έκτη της υποψηφιότητά για SAG Award.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει στους Los Angeles Times ότι ενώ θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, λόγω της κατάστασής της, σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται.

«Θα κάνω ένα σωρό voice-overs για να βγάλω κάποια χρήματα για να σιγουρευτώ ότι η κόρη μου θα έχει να φάει και θα έχουμε ένα αξιοπρεπές σπίτι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση της υγείας της την ανάγκασε να διακόψει τα γυρίσματα της 3ης και τελευταίας σεζόν του «Dead to Me», καθώς χρειαζόταν επειγόντως θεραπεία.

Πηγή Page Six

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.