CELEBRITIES

Ο Matthew Perry αφαίρεσε το όνομα του Keanu Reeves από το βιβλίο του, μετά από τις ατελείωτες αντιδράσεις


Κλέλια Φατούρου

24 Απριλίου 2023

Ο Matthew Perry αφαίρεσε το όνομα του Keanu Reeves από το βιβλίο του, μετά από τις ατελείωτες αντιδράσεις
Instagram/Matthew perry
Είχε γράψει ότι δεν γίνεται να έχουν πεθάνει σπουδαίοι άνθρωποι και να ζει ο Keanu

Η αυτοβιογραφία του Matthew Perry "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" έκανε απίστευτες αποκαλύψεις, αλλά κυρίως ξετύλιξε το χρονικό της σχέσης του με τις εξαρτήσεις. Όσο εμείς βλέπουμε ξανά και ξανά Φιλαράκια, ο Perry το αποφεύγει, γιατί υπήρξε μία μοναδική σεζόν που ήταν νηφάλιος.

Το βιβλίο που έγραψε ο ίδιος και βουτά στην παιδική του ηλικία, στο διαζύγιο των γονιών του, σε όλες τις επώνυμες σχέσεις του αλλά και στους εθισμούς διαβάζεται μέσα σε δύο μέρες. Είναι αυτοσαρκαστικό, σου δίνει fun facts για το μεγαλύτερο sitcom όλων των εποχών και για μία εποχή κατά την υοποία ο Perry υπέφερε, αλλά εμείς δεν είχαμε ιδέα. Όπως και κανένας άλλος.

Αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να μην μπει στο βιβλίο, και κατακρίθηκε από τους πάντες, ήταν η ευχή θανάτου για τον Keanu Reeves. Μα τον Keanu; «Ο River Phoenix ήταν ένας πανέμορφος άνθρωπος, μέσα και έξω. Μάλλον ήταν πολύ όμορφος για αυτή τη ζωή. Μου φαίνεται ότι πάντα φεύγουν νωρίς οι πολύ ταλαντούχοι. Πώς γίνεται να πεθαίνουν νωρίς σπουδαία μυαλά, όπως ο Phoenix και ο Heath Ledger, και ζουν άνθρωποι όπως ο Keanu Reeves», ήταν το απόσπασμα που προκάλεσε δικαιολογημένες αντιδράσεις, ενώ υπάρχει ένα ακόμη σημείο στο οποίο επαναφέρει την απέχθειά του για τον συνάδελφό του.

Λίγο το ότι τον λατρεύει όλο το Hollywood (κι εμείς μαζί), λίγο το ότι υπήρχε μία φιλία με τον River Phoenix, ήταν μία άστοχη στιγμή, για την οποία απορήσαμε όλοι. Τελικά κατάλαβε κι ο Perry το λάθος του, αφού ζήτησε συγγνώμη με ένα δελτίο Τύπου, αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου. «Βασικά είμαι μεγάλος θαυμαστής του και απλά διάλεξα τυχαία ένα όνομα. Έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη. Θα έπρεπε να είχα βάλει το δικό μου όνομα στη θέση του».

Τώρα πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και αφαίρεσε το όνομα του Keanu από το βιβλίο του. «Έβγαλα το όνομά του γιατί ζούμε στον ίδιο δρόμο, ζήτησα δημόσια συγγνώμη και δεν θα ξαναδείτε αναφορά σε εκείνον σε καμία μελλοντική εκδοχή του βιβλίου μου». Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν έχει τύχει να βρεθούν από κοντά, αλλά αν συμβεί, θα του ζητήσει συγγνώμη. Από εμάς είναι μπράβο Matthew. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.