CELEBRITIES

Τζόνα Χιλ: Η Αλέξα Νίκολας αποκαλύπτει περισσότερα για την παρενόχληση- Στο στόχαστρο και ο Τζάστιν Λονγκ


Κλέλια Φατούρου

28 Ιουλίου 2023

Τζόνα Χιλ: Η Αλέξα Νίκολας αποκαλύπτει περισσότερα για την παρενόχληση- Στο στόχαστρο και ο Τζάστιν Λονγκ
Instagram/alexanicolas
«Σε εκείνο το πάρτι, ήμασταν όλες ανήλικες και εκείνοι σχεδόν 30»

Λίγο μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η πρώην σύντροφος του Τζόνα Χιλ, Σάρα Μπρέιντι, για την τοξικότητά του και τα σχεδόν απειλητικά μηνύματα- τελεσίγραφα που της έστελνε, η child actress Αλέξα Νίκολας μίλησε για εκείνο το πάρτι όπου τη φίλησε με το ζόρι. Εκείνη ήταν ανήλικη και εκείνος έχωσε τη γλώσσα στο στόμα της χωρίς εκείνη να έχει συναινέσει σε κάτι τέτοιο.

Jenny.Gr

Τώρα επιστρέφει με περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνο το πάρτι και αποκαλύπτει πράγματα και για τους υπόλοιπους, όπως ο Τζάστιν Λονγκ. Η Αλέξα ήταν μόλις 12 χρονών όταν ξεκίνησε να παίζει στη σειρά της Nickelodeon, "Zoey 101". Μία εμπειρία που την τραυμάτισε και για την οποία μιλά ακόμα, υποστηρίζοντας ότι η εταιρία δεν την προστάτευσε ποτέ από την κακοποίηση. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε την ακτιβιστική οργάνωση "Eat Predators".

Στις 9 Ιουλίου, μίλησε για τη δική της εμπειρία με τον Τζόνα Χιλ, σε ένα πάρτι του Τζάστιν Λονγκ και του συγκάτοικού του. «Ο Τζόνα Χιλ ήρθε προς το μέρος μου και είδε ότι ήμουν τύφλα, γιατί προφανώς όλοι αυτοί οι τύποι πότιζαν εμάς τους ανήλικους αλκοόλ. Ήθελα ένα τσιγάρο και ο Χιλ πρότεινε να πάμε στο αμάξι του να πάρουμε ένα. Τελικά δεν μου έδωσε, αλλά με κόλλησε στην πόρτα, έχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό μου, τον έσπρωξα και γύρισα τρέχοντας στο σπίτι. Ήμουν 16 και εκείνος 24». Οι νομικοί εκπρόσωποι του ηθοποιού αρνούνται ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Jenny.Gr

Η Αλέξα όμως αποφάσισε να μοιραστεί κι άλλες λεπτομέρειες στο podcast H3. «Δεν θυμάμαι αν ήμουν καν 16. Μάλλον 15». Αναφέρθηκε και στον Τζάστιν Λονγκ, που εκείνη την εποχή έβγαινε με την κολλητή τους και ήταν ο λόγος που πήγαν στο πάρτι του. «Εκείνη ήταν ανήλικη και ο Λονγκ 30 χρονών. Ήξεραν όλοι ότι ήμασταν ανήλικες, γιατί έκαναν αστεία με την ηλικία μας και αν μάς επιτρέπεται να πίνουμε».

Σε κάποια φάση, η Αλέξα ήθελε να καπνίσει και ο Χιλ της είπε ότι έχει στο αμάξι. «Περίμενα ότι θα πάει να μου τα φέρει, αλλά μου είπε ότι δεν ήθελε να πάει μόνος του, αν καταλαβαίνω. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι, πήγαμε στο Prius του και πήρε τα τσιγάρα από την μπροστινή θέση. Επιστρέφαμε σπίτι, δεν μου έδωσε τσιγάρο και όταν τον ρώτησα με κόλλησε με δύναμη πάνω στην πόρτα και θυμάμαι τη γλώσσα του να κάνει κύκλους μέσα στο στόμα μου. Έτρεξα και φρόντισα να μείνω μακριά του για το υπόλοιπο του πάρτι. Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη».

Η ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο που της συνέβαινε τόσο συχνά, που στο τέλος θεώρησε ότι είναι κάτι φυσιολογικό. «Αυτό το συμβάν όμως ξεχώριζε πάντα στο μυαλό μου. Ένιωσε ότι ξεπερνούσε ένα όριο, για να μιλήσω στη γλώσσα του Τζόνα». Όταν ερωτήθη γιατί δεν έκανε κάτι τότε, η απάντηση ήταν αφοπλιστική. «Δεν ήταν μία εποχή όπου καλούσες την αστυνομία επειδή κάποιος σε φίλησε χωρίς συναίνεση. Επίσης, ήμουν 15 και θα με ρωτούσαν γιατί έχω πιει και θα αναστατωνόταν η μαμά μου».

Το έκανε όμως τώρα, αν και οι δικοί της άνθρωποι, όπως ο σύζυγός της, το ξέρουν εδώ και χρόνια. «Δεν περίμενα ότι θα μιλήσω δημόσια, αλλά τα μηνύματα της Σάρα πυροδότησαν αυτή μου την ανάγκη. Ήθελα να την υποστηρίξω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.