CELEBRITIES

Η Αντέλ διέκοψε συναυλία για να σώσει fan από άνθρωπο της ασφάλειάς της


JTeam

29 Αυγούστου 2023

Η Αντέλ διέκοψε συναυλία για να σώσει fan από άνθρωπο της ασφάλειάς της
Λειτούργησε σαν σωστή τιμωρός

Η Αντέλ θα σταματήσει πάντα τις συναυλίες της, αν κρίνει ότι ο λόγος είναι σημαντικός. Είτε για να κάνει gender reveal, είτε για πρόταση γάμου, είτε για την ασφάλεια του κοινού της. Το τελευταίο συνέβη το Σάββατο, σε συναυλία που έδωσε στο Λας Βέγκας, στο Κολοσσαίο του Caesar's Palace.

Ενώ ερμήνευε το κομμάτι "Water Under The Bridge", σταμάτησε γιατί μπορούσε να δει τη σκηνή ότι γινόταν φασαρία κάπου στο κοινό. «Τι συμβαίνει εκεί με τον νεαρό fan που ενοχλείται τόσο πολύ από την ώρα που βγήκα στη σκηνή. Μπορείτε να τον αφήσετε ήσυχο σας παρακαλώ; Δεν θα σε ενοχλήσουν άλλο αγάπη μου. Απόλαυσε το σόου». Μα όλα να τα βλέπει;

Στη συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη από τους υπόλοιπους και τους εξήγησε τι έβλεπε από τη σκηνή. «Τον έβλεπα που τον ενοχλούσαν άνθρωποι πίσω του αλλά και άνθρωποι της ασφάλειας. Είστε όλοι εδώ για να διασκεδάσετε». Προφανώς και το Twitter θυμήθηκε τη μέρα που κάτι ανάλογο συνέβη και σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ, τον περασμένο Μάιο. Τραγουδούσε το "Bad Blood" όταν είδε έναν σεκιουριτά να ενοχλεί μία fan. «Σταμάτα, δεν έκανε τίποτα».

Η αλήθεια πάντως είναι ότι τώρα τελευταία οι τραγουδιστές κάνουν έξτρα δουλειά πάνω στη σκηνή. Προστατεύουν το κοινό, αλλά κυρίως τους εαυτούς τους όταν προσγειώνονται πάνω τους επικίνδυνα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS