CELEBRITIES

Το βίντεο με τον Άντονι Χόπκινς που χορεύει ρούμπα στην κουζίνα του, θα σου φτιάξει τη μέρα


JTeam

13 Νοεμβρίου 2023

Το βίντεο με τον Άντονι Χόπκινς που χορεύει ρούμπα στην κουζίνα του, θα σου φτιάξει τη μέρα
Ο Άντονι Χόπκινς, ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς παγκοσμίως, μοιράστηκε στο TikTok τις χορευτικές του ικανότητες 

Ο ηθοποιός προχωράει συχνά σε αναρτήσεις χιουμοριστικών βίντεο στα social media. Αυτό έκανε και την Κυριακή, καθώς ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στο TikTok από την κουζίνα του σπιτιού του στο οποίο χορεύει, και πραγματικά, είναι η χαρά της ζωής.

Μπροστά στο φούρνο της κουζίνας του ο Άντονι Χόπκινς χόρεψε ρούμπα, τραγουδώντας τους στίχους του «Mambo Italiano». Ντυμένος με μία απλή μαύρη φόρμα, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σκάει ένα χαμόγελο στο τέλος του βίντεο.

«Σου αρέσει ο τρόπος που χορεύω ρούμπα…; Κυριακάτικα vibes» έγραψε στη λεζάντα και οι φανατικοί θαυμαστές του έκαναν χαμό στα σχόλια.

@anthonyhopkins

Hey goomba do you like how I dance the rumba…? Sunday vibe 🍕🍝

♬ original sound - Anthony Hopkins

Ο Άντονι Χόπκινς ανεβάζει συχνά βίντεο που τον δείχνουν να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες τόσο στο σπίτι του όσο και σε εξωτερικό χώρο. Σε προηγούμενο βίντεο, με αφορμή το Χάλογουιν, ο Χόπκινς έκατσε στο πιάνο του, φορώντας μια αποκριάτικη μάσκα στο πρόσωπο, με μια μεγάλη κολοκύθα και κεριά από πάνω.

Αφού έπαιξε λίγο στο πιάνο, έβγαλε τη μάσκα και ευχήθηκε «χαρούμενο Χάλογουιν» στους φίλους του.

@anthonyhopkins

Trick or Tinkering 🎹🤡🎃

♬ original sound - Anthony Hopkins

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.