CELEBRITIES

Νορθ Γουέστ: Η σκληρή κριτική στο φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν για το Met Gala 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Νοεμβρίου 2023

Νορθ Γουέστ: Η σκληρή κριτική στο φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν για το Met Gala 2023
splashnews.com
Η Νορθ Γουέστ, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έκανε μια σκληρή κριτική στο φόρεμα της μητέρας της για το Met Gala 2023

Η Νορθ Γουέστ, η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, έκανε μια σκληρή κριτική στη μητέρα της για το look της στο Met Gala του 2023. Η δεκάχρονη Νορθ είναι πλέον γνωστή για τις ειλικρινείς και δηλητηριώδεις απόψεις πάνω στη μόδα, πράγμα που έχει τραβήξει τη προσοχή στα social media.

Η Νορθ λοιπόν κατά τη διάρκεια ενός fitting της μητέρας της με τον Ντάνιελ Ράσμπερι, creative director του οίκου Schiaparelli είπε «Μου αρέσουν οι πέρλες, απλά δεν μου αρέσει που φαίνεται φτηνό». Δε σταμάτησε όμως εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας πως το ρούχο μοιάζει σκισμένο και πως οι πέρλες έχουν ένα ψεύτικο φινίρισμα.

«Η Νορθ μπορεί να γίνει επικριτική. Μου έκανε fitting ο Τζον Γκαλιάνο για ένα φόρεμα και η Νορθ του έδινε οδηγίες. Αυτό της αρέσει να κάνει και είναι ο χαρακτήρας της. Είναι η νέα Τζόαν Ρίβερς, αλλά δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τις κριτικές ενός δεκάχρονου» είπε η Κιμ Καρντάσιαν. Βέβαια στη συνέχεια υπενθύμισε στην κόρη της πως «Υπάρχει τρόπος να είμαστε ειλικρινής και να μην πληγώνουμε τα συναισθήματα των άλλων και αυτό ακριβώς θα ήθελα να μάθεις».

Ο Ράσμπερι από την άλλη αστειεύτηκε -τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε- και είπε πως θεώρησε ότι όλο αυτό είναι ένα αστείο, το να κριτικάρεται δηλαδή τόσο στυγνά από ένα εννιάχρονο το βράδυ πριν το Met Gala.

Στο Met Gala του 2023, εις μνήμην του Κάρλ Λάγκερφελντ, η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα σχέδιο Υψηλής Ραπτικής του οίκου Schiaparelli, αυτό που κόρη της είχε αποδομήσει με την κριτική της. Το φόρεμα είχε πάνω από 5.000 πέρλες και για να κατασκευαστεί χρειάστηκαν πάνω από 1.000 ώρες.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.