CELEBRITIES

Κάνιε Γουέστ: Ζήτησε συγγνώμη στους Εβραίους για τα αντισημιτικά του σχόλια – «Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο που προκάλεσα»


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2023

Κάνιε Γουέστ: Ζήτησε συγγνώμη στους 	Εβραίους για τα αντισημιτικά του σχόλια – «Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο που προκάλεσα»
Splash News
Ο Κάνιε Γουέστ έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη στην εβραϊκή κοινότητα 

Συγγνώμη από τους Εβραίους για τη σειρά αντισημιτικών σχολίων που κάνει από τον Οκτώβριο του 2022, ζήτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κάνιε Γουέστ.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα. Δεν είχα πρόθεση να πληγώσω ή να ταπεινώσω και λυπάμαι βαθιά για τον όποιο πόνο μπορεί να προκάλεσα», σημείωσε. Δεσμεύομαι να ξεκινήσω από τον εαυτό μου και να μάθω από αυτή την εμπειρία για να εξασφαλίσω μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση στο μέλλον. Η συγχώρεσή σας είναι σημαντική για μένα και δεσμεύομαι να επανορθώσω και να προωθήσω την ενότητα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο ράπερ, είχε προκαλέσει οργή πέρσι με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον απόηχο των αντισημιτικών σχολίων του, εταιρείες όπως η Adidas και η Gap, διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του.

Η Adidas είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτα και επικίνδυνα» τα σχόλιά του. Σε συνέντευξη στον ακροδεξιό Άλεξ Τζόουνς, ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι «οι ναζί έκαναν και καλά πράγματα» και εξομολογήθηκε πως «υπάρχουν πολλά που λατρεύω στον Χίτλερ». Όταν ανάρτησε ένα σκίτσο με σβάστικα και το Άστρο του Δαβίδ, το Twitter τον απέκλεισε από την πλατφόρμα. Πλέον, ο λογαριασμός του έχει αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.