CELEBRITIES

Μπράντλεϊ Κούπερ: Παραδέχθηκε ότι μπορεί να μην ήταν ζωντανός, εάν δεν υπήρχε η κόρη του


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2024

Μπράντλεϊ Κούπερ: Παραδέχθηκε ότι μπορεί να μην ήταν ζωντανός, εάν δεν υπήρχε η κόρη του
Splash News
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πιστεύει πως η κόρη του, του έσωσε τη ζωή

Η πατρότητα είναι ένα μεγάλο «κεφάλαιο» για τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Και αυτό, απέδειξε για ακόμα μία φορά, μιλώντας σε σχετική συνέντευξη για την κόρη του, για την παιδική του ηλικία, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά την αποχή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα ήμουν ζωντανός, αν δεν ήμουν πατέρας», είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μιλώντας στο podcast του κωμικού, Νταξ Σέπαρντ, «Armchair Expert». «Θέλω να τη μεγαλώσω με τον καλύτερο τρόπο - σκέφτομαι πώς η σχέση μου με την κόρη μου επηρεάζει την ανάπτυξή της και το "ταξίδι" που θα κάνει», πρόσθεσε. Ο Κούπερ, παραδέχθηκε στη συνέντευξή του, ότι χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να αναπτύξει ένα ισχυρό δέσιμο με την κόρη του. Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι τους πρώτους οκτώ μήνες δεν μπορούσε να καταλάβει τα συναισθήματά του για παιδί. «Και μετά, ξαφνικά, είναι σαν να μην υπάρχει καμία αμφιβολία», τόνισε.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, μοιράστηκε παράλληλα το ότι η ανατροφή της κόρης του, τον παρακίνησε να αλλάξει τη ζωή του, αφήνοντας πίσω τους αγώνες του με τον εθισμό. Ο ίδιος, συνέχισε λέγοντας πως έκανε σημαντικές αλλαγές στη ζωή του, επειδή ήταν αποφασισμένος να προσφέρει στην κόρη του μια πιο σταθερή ζωή από ό,τι βίωσε ο ίδιος. «Έκανα αυτή τη δουλειά με τον εαυτό μου γιατί είμαι πατέρας και προσπαθώ να τη βλάψω όσο λιγότερο γίνεται».

«Όταν ξεκίνησα να επαναπροσδιορίζω ποιες είναι οι βάσεις της ζωής μου και να τη βλέπω με κριτική ματιά, με ειλικρίνεια και με βάση τις πραγματικές μου αναμνήσεις, κατάλαβα ότι έτσι μπορώ να είμαι πραγματικά παρών απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου. Είμαι διατεθειμένος να εκφραστώ πιο εύκολα, είμαι πιο δημιουργικός, πιο δοτικός και έχω περισσότερα όρια», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.