CELEBRITIES

Μπεν Άφλεκ: Στο σπίτι της πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ, εν μέσω της συζυγικής διαμάχης με τη Τζένιφερ Λόπεζ


JTeam

2 Ιουλίου 2024

Μπεν Άφλεκ: Στο σπίτι της πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ, εν μέσω της συζυγικής διαμάχης με τη Τζένιφερ Λόπεζ
Getty Images/ David Livingston
Ο Μπεν Άφλεκ περνά τον ελεύθερο χρόνο του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως έχουν απομακρυνθεί εντελώς το τελευταίο διάστημα και όποιες προσπάθειες κι αν έκαναν για να «σώσουν» τον γάμο τους, κατέληξαν στο κενό. Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια για τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους, ωστόσο η διαφορετική καθημερινότητα και η απόσταση που έχουν πάρει, μαρτυρούν πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά τους.

Κι ενώ πηγές από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν πως δεν ζουν πλέον μαζί, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που πιστεύουν πως ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ έχουν αποστασιοποιηθεί για να πάρουν λίγο χρόνο και να επανεξετάσουν όλα όσα τους χωρίζουν. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, πάντως, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ζει σαν ξένο στην ίδια πόλη.

Jenny.Gr
Getty Images/ Bellocqimages/Bauer-Griffin /

Κι ενώ ο γάμος τους βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αφού έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Τύπου, ο Μπεν Άφλεκ έχει αρχίσει να κάνει (ξανά) στενή παρέα με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις. Την περασμένη Κυριακή, ο ηθοποιός εθεάθη έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητό του για να την επισκεφτεί.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ υπήρξαν για δέκα χρόνια παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, εκείνη είναι πολύ υποστηρικτική απέναντί του και τον ωθεί στο να γυρίσει στη Τζένιφερ Λόπεζ ώστε να δουλέψουν μαζί για τον γάμο τους, λύνοντας τις διαφορές τους.

Να σημειωθεί, πως όσο η Τζένιφερ Λόπεζ απολάμβανε τις διακοπές της στην Ευρώπη, ο Μπεν Άφλεκ μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι και μετακόμισε σε ένα καινούργιο, το οποίο έχει νοικιάσει εδώ και λίγο καιρό. Όσον αφορά στην έπαυλη αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν μαζί με την τραγουδίστρια, έχει βγει ήδη προς πώληση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.