CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την αίτηση διαζυγίου


JTeam

24 Αυγούστου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την αίτηση διαζυγίου
Instagram/jlo
Η πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ έχει και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέστρεψε στα social media μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ. Η τραγουδίστρια/ηθοποιός/επιχειρηματίας έκανε repost στο Instagram Story της μια selfie από έναν fan page λογαριασμό, μόνο που μπορούμε να πούμε πως ήταν λίγο εκτός εποχής.

Jenny.Gr
Instagram/jlo

Στη φωτογραφία η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει θηλυκά με τα φουσκωτά ξανθά μαλλιά της και ένα βελουτέ μπουρνούζι, μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο δώρα, λουλούδια και φωτάκια. Η φωτογραφία φαίνεται να είναι από τον Δεκέμβρη του 2020, από ένα glam session, ενώ σε μια άλλη λήψη εμφανίζεται και ο κομμωτής Κρις Άπλετον να περιγράφει το look ως «Deluxe Glam Barbie».

Αυτή η φωτογραφία σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στα social media μετά την αίτηση διαζυγίου από τον δίχρονο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ και η αλήθεια είναι πως μας έκανε εντύπωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.