CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα ρούχα που κάθε γυναίκα θέλει να βλέπει πάνω σε έναν άνδρα


Εύα Κονδύλη

26 Αυγούστου 2021

Τα ρούχα που κάθε γυναίκα θέλει να βλέπει πάνω σε έναν άνδρα
Οι γυναίκες, είναι ο πιο αυστηρός κριτής σου στα πάντα. Από το είδος της διατροφής που επιλέγεις μέχρι τα ρούχα που θα βάλεις. Τα παρατηρούν όλα και έχουν άποψη για ό,τι διακρίνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια σου. 

Οι γυναίκες, είναι ο πιο αυστηρός κριτής σου στα πάντα. Από το είδος της διατροφής που επιλέγεις μέχρι τα ρούχα που θα βάλεις. Τα παρατηρούν όλα και έχουν άποψη για ό,τι διακρίνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια σου. 

Σε μερικούς άνδρες αρέσει να προσέχουν παραπάνω την εμφάνισή τους και καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για αυτό, ενώ άλλοι δεν ενδιαφέρονται τόσο και μπορεί να προτιμούν ένα τζιν παντελόνι και ένα t-shirt. Και τα δύο έχουν την γοητεία τους και είναι αποδεκτά, καθώς υπάρχουν πάντα ορισμένα ρούχα που σε κάνουν ακαταμάχητο.

Πουκάμισα

Το πουκάμισο αποτελεί το Α και το Ω του ανδρικού ντυσίματος. Είναι το ρούχο που θα προσδώσει σοβαρό χαρακτήρα και κομψότητα στην εμφάνισή σου, ενώ οποιοδήποτε χρώμα και τύπο επιλέξεις, είναι σίγουρο πως οι γυναίκες θα το εκτιμήσουν!

Τζιν

Τζιν σε όλους τους τύπους. Από πουκάμισο, σε τζάκετ, σε παντελόνι, οι γυναίκες λατρεύουν να τα βλέπουν σε έναν άνδρα! Προσδίδει casual και νεανικό χαρακτήρα, αλλά πρόσεχε! Μην το παρακάνεις με σκισίματα και ξεβάμματα γιατί τότε μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Καθαρά παπούτσια

Ένα κακό παπούτσι είναι ικανό να χαλάσει την εικόνα που έχει μια γυναίκα για σένα, ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα είναι στην εντέλεια. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ακριβό, αλλά καθαρό και προσεγμένο. Πρέπει να τα φροντίζεις, να τα καθαρίζεις και να προσέχεις να μην έχει γδαρσίματα και σκισίματα!

Λευκά t-shirts

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ry.gosling_

Όταν ένα απλό κομμάτι όπως το λευκό t-shirt συνδυάζεται με ένα τζιν παντελόνι, η επιτυχία είναι μονόδρομος! Αν δεν πιστεύεις εμάς, ρώτα τους Marlon Brando και Ryan Gosling οι οποίοι δίδαξαν στυλ φορώντας απλώς ένα μπλουζάκι. Είναι απλό και απέριττο, σε κάνει κομψό και ακαταμάχητο, όμως πρόσεχε να μην είναι πολύ κολλητό και να μην έχει τεράστιο V.

Vintage κομμάτια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBERRED (@barberred_)

Η μόδα, όπως όλα δείχνουν, έχει μετατοπιστεί στην παλιά εποχή και κομμάτια που ήταν κάποτε στην μόδα, έχουν έρθει με τη μορφή του «κλασικού» και «διαχρονικού», που τρελαίνουν τις γυναίκες! Ένα κλασικό ρολόι, ένα παλτό με παλιά γραμμή ή και ένα καλό κοστούμι, τραβάνε τα βλέμματα των γυναικών σαν μαγνήτης!

Πηγή cover: Instagram

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.