ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Cowgirl: Το #1 hair trend για το φθινόπωρο που θα λατρέψεις


JTeam

9 Οκτωβρίου 2023

Cowgirl: Το #1 hair trend για το φθινόπωρο που θα λατρέψεις
Instagram/sukiwaterhouse
Αν θέλεις να κουρευτείς σύντομα και να κάνεις το #1 hair trend του φθινοπώρου, συνέχισε να διαβάζεις

Με τον ερχομό της νέας σεζόν σίγουρα αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι για τα νέα hair trends. Με την αίσθηση ανανέωσης που πλανάται στον αέρα κάθε φθινόπωρο, αυτή η εποχή θεωρείται ιδανική για να πάμε στο κομμωτήριο και να πειραματιστούμε με νέα χτενίσματα και κουρέματα. Εξάλλου οι ειδικοί έχουν ήδη ανακοινώσει τα ss 2024 hair trends και αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ένα συγκεκριμένο κούρεμα να να βρίσκεται στη λίστα όλων. Το cowgirl κούρεμα.

Μπορεί να έχεις ακούσει το cowgirl copper χρώμα, αλλά τι είναι το cowgirl hair trend ακριβώς; Είναι ένα κούρεμα που αποτελείται από φράντζες, οι οποίες αγκαλιάζουν το πρόσωπο και πολύ φιλαρισμένα μαλλιά, που δημιουργούν όγκο και κίνηση.

Πρόκειται για ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να στιλιζαριστεί και δείχνει cool με πολύ λίγη προσπάθεια. Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα για να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις και εσύ αυτό το τεράστιο φθινοπωρινό hair trend.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.