ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kate Moss τα βάφει ροζ στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2022

Η Kate Moss τα βάφει ροζ στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs
marcjacobs.com
Η Kate Moss βάφει για ακόμα μια φορά τα μαλλιά της ροζ και είναι το ίδιο iconic όσο την πρώτη φορά!

Η Kate Moss ξαναζεί μια iconic στιγμή της από τα late ‘90s και τα early ‘00s, ποζάροντας για ακόμα μια φορά με ροζ μαλλιά στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs για την Resort 2023 συλλογή του.

Jenny.Gr
marcjacobs.com

Φωτογραφημένη από την Harley Weir και με styling από την Danielle Emerson, η Kate εμφανίζεται με ροζ κόμη και τις signature Kiki boots πλατφόρμες του σχεδιαστή. Το look ολοκληρώνεται με την bucket pouch τσάντα, όπως και επίσης με την J Marc shoulder bag σε ένα άλλο look στο οποίο τo logo του Marc Jacobs είναι ανάγλυφο σε ένα σετ από denim παντελόνι και jacket.

Jenny.Gr
marcjacobs.com
Jenny.Gr
marcjacobs.com

Για να σας θυμίσουμε η Kate Moss είχε εμφανιστεί και παλαιότερα με ροζ μαλλιά στην πασαρέλα της Versace για τη συλλογή ss ‘99. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε από τον Juergen Teller σε μια φωτογραφία με τίτλο “Young Pink Kate”, στην οποία η Kate είναι στο κρεβάτι κουκουλωμένη με τα ροζ μαλλιά της να χύνονται στα μαξιλάρια.

Μιλώντας στο SHOWstudio το 2014, το θρυλικό μοντέλο μοιράστηκε ότι τα μαλλιά της τα είχε βάψει ροζ μόνο για μια εβδομάδα. «Είχα ροζ μαλλιά διότι η Donatella είχε πει, "Θέλω από εσένα ένα αποκλειστικό για την Versace και τη Versus. Έχεις ξανθά μαλλιά και θα ήθελα να αλλάξεις το χρώμα". Οπότε λέω, “Δεν πρόκειται και τα κάνω κόκκινα ή κάτι πιο νορμάλ, αλλά θα πάω για ροζ"». Παρόλο του ότι αγαπούσε το νέο της look, έπρεπε να αλλάξει τα μαλλιά της πάλι σε ξανθά, επειδή έπρεπε να περπατήσει στην πασαρέλα για ένα show του Calvin Klein, όπου της είπαν «Δεν νομίζουμε. Θα πρέπει να γυρίσεις στο ξανθό ή στο καστανό».

Δείτε το εδώ το βίντεο από την καμπάνια και την φωτογραφία της από τα παλιά. Απολαύστε την θρυλική Kate Moss ακόμα μια φορά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.