ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Nicola Peltz Beckham επαναφέρει ένα παλιό luxury jewellery trend και μας αρέσει πολύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιανουαρίου 2023

Η Nicola Peltz Beckham επαναφέρει ένα παλιό luxury jewellery trend και μας αρέσει πολύ
Instagram/nicolaannepeltzbeckham
Η Nicola Peltz Beckham είναι η τελευταία celebrity που εμφανίστηκε με αυτό το παλιό luxury jewellery trend, το οποίο φαίνεται να κερδίζει έδαφος φέτος στο προσωπικό styling

Αν ήταν καλό για την Πριγκίπισσα Diana, τότε θα είναι καλό και για την Nicola Peltz Beckham. Σε μια απόδραση με φίλους την περασμένη εβδομάδα, η Nicola μοιράστηκε μια selfie στο Instagram μαζί με την φίλη της Selena Gomez, στην οποία φορούσε όχι ένα, αλλά δυο Cartier Panthère χρυσά ρολόγια, μαζί με άλλα κοσμήματα στον καρπό της.

Jenny.Gr
Instagram/nicolaannepeltzbeckham

Τα ρολόγια ήταν η μικρή και η μεγάλη έκδοση των κλασικών Cartier, τα οποία έχουν αγαπηθεί πολύ από τα It-girls όπως η Dua Lipa και η Bella Hadid. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να φανείς καλύτερος από τους συνομηλίκους σου, από το να φοράς δύο όταν αυτοί φοράνε ένα; Και αν δεν φτάνει αυτό, τότε η Nicola βάζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων N#2 με το οποίο ο Brooklyn της έκανε πρόταση γάμου το 2020.

Jenny.Gr
Instagram/nicolaannepeltzbeckham

Η πρακτική των δύο ρολογιών δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Πριγκίπισσα Diana το είχε κάνει trend, όταν το φόρεσε δύο Patek Philippes σε έναν αγώνα πόλο στο Windsor, λίγες μέρες πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Κάρολο τον Ιούλιο του 1981.

Ο Στρατηγός Norman Schwarzkopf φορούσε δύο ρολόγιο επίσης, αλλά για πρακτικούς λόγους κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου το 1991. Ένα Rolex στο ένα χέρι για να βλέπει την ώρα στη Σαουδική Αραβία και ένα Seiko από το άλλο για να βλέπει την ώρα στην Washington, DC.

Η Billie Eilish είναι μεγάλη λάτρης των ρολογιών και τα φοράει μαζεμένα, ούτε καν δύο-δύο. Πολλοί hip hop stars, όπως ο Drake και ο Travis Scott, έχουν κάνει εμφανίσεις με αρκετά ρολόγια στα χέρια, ως μέρος του καθημερινού τους bling.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS