ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Balenciaga κάνει comeback στο Instagram. Και γίνεται, πάλι, σάλος


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Μαρτίου 2023

Ο Balenciaga κάνει comeback στο Instagram. Και γίνεται, πάλι, σάλος
Instagram/balenciaga
Και πάλι συζητάμε για τον Balenciaga

Το να σβήνεις (να το έχεις όμως στο archived) το περιεχόμενο του Instagram λογαριασμού είναι κάτι που συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό στον κόσμο της high fashion. Το έκανε η Burberry με την τελευταία συλλογή του οίκου και την πρώτη του Daniel Lee, το έκανε ο Jean Paul Gaultier και η Bottega Veneta το πήγε λίγο παραπέρα, με το να διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό της. Από όσο θυμούνται όμως και οι λάτρεις της μόδας, το σβήσιμο του περιεχομένου του Balenciaga έκανε τον πιο ηχηρό «θόρυβο» από όλα. Και μάντεψε, έγινε το comeback!

Ο λογαριασμός του Balenciaga είναι γεμάτος με εικόνες έμπνευσης του Demna. Ένα μεγάλο moodboard για να «τραβήξουν» όλοι έμπνευση από εκεί και να πει με κάποιον τρόπο της ιστορία του οίκου. Βέβαια με μια παράδοξη ματιά σε σχέση με την ιστορία, διότι οι εικόνες είναι αρκετά αστείες και παράξενες.Εικόνες από το 2018 μέχρι και το 2021 κατέκλυσαν το feed όσων ακολουθούν τον Balenciaga στο Instagram, με ένα πράγμα να μοιάζει σίγουρο: Ο Demna προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι συνέβει και ετοιμάζει την digital αναγέννηση του οίκου.

Ίδωμεν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.