ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Άνια Τέιλορ Τζόι «φόρεσε» έναν ιμπρεσιονιστικό πίνακα και μας άρεσε πολύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Μαΐου 2024

Η Άνια Τέιλορ Τζόι «φόρεσε» έναν ιμπρεσιονιστικό πίνακα και μας άρεσε πολύ
SPLASH via Ideal Image
Η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι με ένα ακόμη ενδιαφέρον look, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη

Η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι άφησε το Φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο ήταν μια από αυτούς που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και επέστρεψε στις Η.Π.Α. Από ό,τι φαίνεται όμως συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον με τα looks της και η Ευρωπαϊκή τέχνη να την εμπνέει.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της προώθησης της νέας της ταινίας Furiosa: A Mad Max Saga στη Νέα Υόρκη, η Άνια Τέιλορ Τζόι αποφάσισε να φορέσει ένα custom Marni φόρεμα, που θυμίζει -ξεκάθαρα θα τολμήσουμε- ιμπρεσιονιστικό πίνακα. Το μοτίβο ήταν από την συλλογή του οίκου για τη σεζόν fw2024, στην οποία είδαμε πολλά σύνολα με την ίδια τεχνοτροπία.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ένα φόρεμα με ψηλό λαιμό, στενή μέση και φουσκωτή mini φούστα σε γραμμή Α. Στα τελειώματα του φορέματος υπήρχε μια λευκή ίσια γραμμή σαν καμβάς, κάνοντας έτσι το εσωτερικό να μοιάζει ακόμη περισσότερο με πίνακα. Το γαλάζιο φόντο και οι μαύροι κύκλοι έδεσαν άψογα με το δέρμα της ηθοποιού και τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Η Άνια ολοκλήρωσε το look με μαύρα πέδιλα, ασημένιους κρίκους και ένα ογκώδες ασημένιο βραχιόλι.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.