ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Floral summer: Τα λουλουδάτα κομμάτια είναι στην κορυφή της wishlist μας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιουλίου 2024

Floral summer: Τα λουλουδάτα κομμάτια είναι στην κορυφή της wishlist μας
Instagram/salome.mory
Τα floral prints είναι must αυτό το καλοκαίρι

Φυσικά και τα floral prints είναι πάντα «στη μόδα», απλά υπάρχουν μερικές σεζόν στις οποίες δεν εκτιμώνται τόσο. Είναι ένα κλασικό print, το οποίο δέχεται ανανεώσεις ανά καιρούς.Φέτος όμως με την επέλαση του Garden Girl aesthetic -του viral trend του Tik Tok- τα λουλουδάτα κομμάτια έχουν μπει στην κορυφή της wishlist μας με τα καλοκαιρινά ρούχα.

Μπλουζάκια, παντελόνια, γιλέκα, φούστες και φυσικά φορέματα με λουλουδένια μοτίβα έχουν κατακλύσει τις ντουλάπες και τις βιτρίνες των καταστημάτων. Μικρά floral, τύπου folklore, μεγάλα floral, τεράστια λουλούδια, μοτίβα σαν υδατογραφίες, σαν παιδικές ζωγραφιές ή σαν οφθαλμαπάτες μας καλούν να τα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι. Αν ψάχνεις έμπνευση για το πώς να συνδυάσεις το floral σου κομμάτι ή απλά χρειάζεσαι μερικές ιδέες για το τι να αγοράσεις, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες για τα λουλουδάτα κομμάτια σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.