ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Prelude: Το λαμπερό fashion party την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιουλίου 2024

Prelude: Το λαμπερό fashion party την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Instagram/German Larkin
Η Πόλη του Φωτός έλαμψε για ακόμα μια φορά με το fashion party στο Ίδρυμα Louis Vuitton στο Παρίσι

Εχθές το βράδυ στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε το λαμπερό fashion party Prelude, στο Ίδρυμα Louis Vuitton, για τον εορτασμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Ο CEO και πρόεδρος της LVMH Μπερνάρ Αρνό, ο CEO και πρόεδρος της Comcast NBCUniversal Μπράιαν Ρόμπερτς, ο creative director της Louis Vuitton Φάρελ Γουίλιαμς και η Άννα Γουίντουρ της Vogue υποδέχθηκαν A-listers από τον χώρο του αθλητισμού, την μόδας και του κινηματογράφου την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το fashion party είχε επίσης οικοδεσπότες την Σαρλίζ Θερόν, την Σερένα Γουίλιαμς, τη Ροζαλία και τον Ομάρ Σι. Μια λαμπερή βραδιά παιχνιδιού με table tennis, ποδοσφαιράκια, τοξοβολία και πολλά ακόμα αθλήματα σε συνδυασμό με installations από τον Φάρελ. Φυσικά δεν έλειπε το γευστικό φαγητό -από σεφ με αστέρι Μισελέν- και τα δροσερά cocktails -από την Moët Hennessy.

Αντί για κόκκινο χαλί όμως οι καλεσμένοι περάπτησαν σε ένα βαθύ μπλε χαλί, που έδενε εξαιρετικά με τον περιβάλλοντα χώρο και τα χρώματα του δειλινού. Δες στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από τη λαμπερή βραδιά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.