ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Easy breezy: Το πιο εύκολο καλοκαιρινό look που θα σου «λύσει» τα χέρια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιουλίου 2023

Easy breezy: Το πιο εύκολο καλοκαιρινό look που θα σου «λύσει» τα χέρια
Instagram/maryljean
Αν δεν είναι το co-ord set εύκολο look, τότε ποιο είναι;

Δεν είναι μυστικό ότι τα co-ord sets μπορούν να στιλιζαριστούν σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Όταν ο χρόνος είναι πολύτιμος, γνωρίζεις και εσύ πως πρέπει να αφεθείς στην ευκολία ενός τέτοιου look, που δε σου «τρώει» χρόνο, ούτε σου στερεί style points. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι τα co-ord είναι μεγάλη τάση αυτή τη χρονιά και μπορούμε να τα βρούμε παντού και σε πολλά σχέδια και στιλ.

Φαντάσου η ντουλάπα σου να αποτελούταν από 3 co-ord sets, δηλαδή 6 διαφορετικά items, τα οποία να είχαν χρωματική σύνδεση, δηλαδή ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους και οι υφές τους επίσης. Μόνο και μόνο από αυτή τη μικρή αλλαγή, θα είχες δημιουργήσει μια πολύ όμορφη γκαρνταρόμπα, πολύ πρακτική και επίσης θα ελαχιστοποιούσες τον χρόνο προετοιμασίας σου.

Παραδέξου το, τα co-ord sets είναι εδώ για να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και να κάνουμε επιτέλους κάτι πιο δημιουργικό με τον χρόνο μας. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε μερικά από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά co-ord sets για να εμπνευστείς και να πειραματιστείς.

Υ.Γ. Είναι πολύ πρακτικά και στις διακοπές

Δες στην παρακάτω gallery πως φορέθηκε στις φθινοπωρινές πασαρέλες το νέο κοστούμι, σακάκι & βερμούδα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.