ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Trend Alert: Οι τάσεις του 2024, που αξίζει να αγοράσεις στο Black Friday (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Νοεμβρίου 2023

Trend Alert: Οι τάσεις του 2024, που αξίζει να αγοράσεις στο Black Friday (και όχι μόνο)
Instagram/victoriabeckham
Υπάρχουν κομμάτια που θα είναι στην καρδιά των trends το 2024 και φυσικά αξίζει να τα αγοράσεις αυτό το Black Friday

Η σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά και ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά. Ήδη μπορούμε να φοράμε τα περισσότερα από όσα είδαμε στις πασαρέλες, εκτός ίσως από μερικές γούνες (οικολογικές πάντα). Επειδή όμως το νέο έτος πλησιάζει και το 2024 θα έχουμε κάποιες νέες τάσεις, καλό θα είναι να αγοράσουμε από τώρα τα κομμάτια εκείνα που γνωρίζουμε ότι θα μας κάνουν παρέα και του χρόνου.

Το 2024 είναι λιγότερο από δύο μήνες μακριά και ήδη γνωρίζουμε τα μεγάλα trends. Φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστούν και κάποια micro-trends κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών από influencers, celebrities ή το TikTok, αλλά αυτό κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Οπότε αυτό το Black Friday -και όχι μόνο τότε- αξίζει να επενδύσουμε σε μερικά κομμάτια που θα φορεθούν και του χρόνου. Ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

1. Τα kitten heels

2. Τα wide leg παντελόνια

3. Τα cardigans

4. Τα maxi φορέματα

5. Οι midi μεταξωτές φούστες

Δες στην παρακάτω gallery τα jackets που αξίζει να αγοράσεις στο Black Friday!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.