ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Hola! Τι φοράνε οι πιο στιλάτες Ισπανίδες αυτό το καλοκαίρι;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιουλίου 2024

Hola! Τι φοράνε οι πιο στιλάτες Ισπανίδες αυτό το καλοκαίρι;
Instagram/lunaisabellaa
Ντύσου και εσύ όπως οι πιο στιλάτες Ισπανίδες

Συνεχώς διαβάζουμε για το τι φοράνε οι κομψές Γαλλίδες, οι στιλάτες Ιταλίδες και οι cool Σκανδιναβές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε αναφερθεί καθόλου στις αναπάντεχα μοδάτες και διαφορετικές Ισπανίδες. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το χρώμα και τα εντυπωσιακά πατρόν, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις με αυθεντικά στιλάτα minimal σύνολα. Γυναίκες με φλογερό ταμπεραμέντο και elevated αισθητική.

Το να θελήσεις να ντυθείς με τον τρόπο που το κάνει μια Ισπανίδα δεν είναι και τόσο εύκολο, μιας και τα looks τους μοιάζουν με παραδοσιακά ισπανικά τραγούδια με φαινομενικά ασύνδετες μελωδίες, αλλά που στο τέλος δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Πολλά prints, χρώματα και κοψίματα με τις minimal εξαιρέσεις φυσικά να αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας. Αν θέλεις λοιπόν να πάρεις μια γεύση από το στιλ των Ισπανίδων και να εμπνευστείς για τα δικά σου σύνολα, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.