UPDATE

Η 99χρονη προγιαγιά που έγινε σταρ του TikToK - Το υπέροχο μήνυμα που κρύβεται πίσω από τα βίντεο με την δισέγγονή της


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2024

Η 99χρονη προγιαγιά που έγινε σταρ του TikToK - Το υπέροχο μήνυμα που κρύβεται πίσω από τα βίντεο με την δισέγγονή της
Instagram
Θέλουν να ενθαρρύνουν όλους τους νέους να φροντίζουν τους παππούδες τους και να μην τους παραγκωνίζουν

Η 99χρονη Φερνάντ έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες σταρ στο TikTok τα τελευταία δύο χρόνια -σίγουρα την έχετε πετύχει κάπου.

Ζει στην Αιξ-αν-Προβάνς στη νότια Γαλλία και πίσω από την τεράστια επιτυχία της κρύβεται η 21χρονη δισέγγονή της, Μελίσα.

@melouwlm Encore des surprises…🥹❤️ #fernande #olala #cadeau #fypシ ♬ Dream Away - Ramol

Οι δυο τους μοιράζονται με τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές τους τις καθημερινές τους περιπέτειες, ιστορίες που έχουν συμβεί στο παρελθόν και έχουν αφήσει πάνω τους μεγάλο αποτύπωμα, ανέκδοτα αλλά και στιγμές όπου βάζει στην προγιαγιά της να ακούει τα αγαπημένα της ρομαντικά τραγούδια του Σαρλ Αζναβούρ, που της φέρνουν δάκρυα στα μάτια.

Απώτερος στόχος και σκοπός τους είναι να ενθαρρύνουν όλους τους νέους να φροντίζουν τους παππούδες τους και να τους δίνουν ενεργό ρόλο, χωρίς στιγμή να τους παραγκωνίζουν.

Jenny.Gr
Instagram

Η απόφαση να ανοίξουν λογαριασμό στο TikTok

Η 21χρονη Μελίσα Αντόν αποκάλυψε στο BFMTV πώς αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok και να ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητα της ίδιας και της 99χρονης προγιαγιάς της.

«Μια μέρα είπα στον εαυτό μου πως είμαι σίγουρη ότι αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν περισσότερα από ένα άτομα», δήλωσε Μελίσα Αντόν στο BFMTV.

Ήταν τη στιγμή που έφτιαχνε τα νύχια της Φερνάντ, ενώ εκείνη της έλεγε μια ιστορία για τον προπάππου της.

@melouwlm Bien mieux que de rouler en Cayenne😜👍🏼 #golf #fernande #fyp ♬ Come Prima - Tito Puente And His Orchestra & Abbe Lane

«Το πρώτο βίντεο είχε τρία εκατομμύρια προβολές. Μπορείτε να φανταστείτε; Τρία εκατομμύρια άτομα;», τόνισε η Μελίσα με την προγιαγιά της να προσθέτει: «Αυτά είναι πολλά».

Η 99χρονη μάλιστα υπογράμμισε πως μέσα από τα βίντεο αυτά ξαναβρήκε το ενδιαφέρον για τη ζωή. «Ήταν απαραίτητο αυτή να είναι μαζί μου για να γίνω όπως ήμουν πριν, όπως όταν ήμουν νέα, είμαι καλά, νομίζω πως αυτή μου έδωσε ελπίδα για να ζήσω ακόμα περισσότερο».

Οι περιπέτειές τους στο TikTok

Στα βίντεο που ανεβάζουν στο TikTok συνήθως συζητούν για όλα όσα τις απασχολούν, από θέματα της καθημερινότητας μέχρι για τη μόδα.

Επίσης κάνουν γυμναστική, μαγειρεύουν, πηγαίνουν βόλτες με το αυτοκίνητο, μακιγιάρονται, φτιάχνουν τα νύχια τους κτλ.

Σε ένα μάλιστα από αυτά βλέπουμε την Φερνάντ να κάνει για πρώτη στη ζωή της μπάνιο σε πισίνα, φορώντας το σωσίβιό της.

Εννοείται πως οι χρήστες δίνουν συγχαρητήρια στην Μελίσα που φροντίζει την προγιαγιά της και ανυπομονούν να έρθουν σύντομα τα 100ά της γενέθλια, αφού τότε, όπως ανέφερε η ίδια, θα της κάνει δώρο κάτι πολύ ξεχωριστό, ένα νυφικό γιατί δεν είχε ποτέ.

TAGS