UPDATE #NOW

O πιλότος του Epstein αποκάλυψε τους πελάτες του: Με το «Lolita Express» πέταξαν από τον Kevin Spacey μέχρι τον Clinton και τον Trump


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2021

O πιλότος του Epstein αποκάλυψε τους πελάτες του: Με το «Lolita Express» πέταξαν από τον Kevin Spacey μέχρι τον Clinton και τον Trump

Η δίκη της Ghislaine Maxwell, της γυναίκας που κατηγορείται ως συνεργός του Epstein στο κύκλωμα διακίνησης γυναικών και ανηλίκων, έχει ξεκινήσει και βγαίνουν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης. 

Σύμφωνα με τους New York Times και τη New York Post, κατέθεσε και ο πιλότος του ιδιωτικού τζετ του μεγιστάνα, Lawrence Paul Visoski Jr. Όπως αποκάλυψε, μετέφερε πολλούς επιφανείς άνδρες, ανάμεσά τους πολιτικούς και καλλιτέχνες, όπως ο Kevin Spacey – για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι, ο τελευταίος έχει κατηγορηθεί από άνδρες και αγόρια (με τον νεότερο να είναι 14 ετών) για σεξουαλική κακοποίηση.

Το αεροπλάνο το Epstein είχε ονομαστεί Lolita Express. Κι ο Visotski, που εργαζόταν για εκείνον για 25 χρόνια, εξήγησε τον λόγο. Δήλωσε ότι πέταξαν μαζί του οι πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ Bill Clinton και Donald Trump, ο ηθοποιός Chris Tucker, ο αστροναύτης και Γερουσιαστής John Glenn, αλλά κι διακεκριμένος βιολιστής Itzhak Perlman.

Kατέθεσε ότι δεν είδε ποτέ ασυνόδευτα κορίτσια που έδειχναν κάτω των 20 ετών. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι με το συγκεκριμένο αεροπλάνο πέταξε και μία από τις καταγγέλλουσες του Epstein, η οποία είναι γνωστή στο δικαστήριο ως «Jane». Την περιέγραψε ως «ώριμη, με piercing και ανοιχτά μπλε μάτια». Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε το πιστοποιητικό γεννήσεώς της, βέβαια, το οποίο αποδεικνύει ότι ήταν ανήλικη τότε, ενώ η ίδια υποστήριξε ότι ο Epstein την κακοποίησε για πρώτη φορά στα 14 της χρόνια, ακόμη και μπροστά στη Maxwell. Δήλωσε, επίσης, ότι οι δυο τους τη χειραγωγούσαν για χρόνια.

Ο Visoski, στην κατάθεσή του, είπε ότι δεν είδε ποτέ σεξουαλική δραστηριότητα στις πτήσεις, αλλά σημείωσε ότι η πόρτα του πιλοτηρίου παρέμενε πάντα κλειστή. «Η Maxwell ήταν το νούμερο 2 και ο Epstein το μεγάλο νούμερο 1», συμπλήρωσε.