UPDATE #NOW

The First Lady: Το καθηλωτικό trailer που περιμέναμε, για τις Πρώτες Κυρίες που έγραψαν ιστορία


Κλέλια Φατούρου

18 Φεβρουαρίου 2022

The First Lady: Το καθηλωτικό trailer που περιμέναμε, για τις Πρώτες Κυρίες που έγραψαν ιστορία
The First Lady
3 σπουδαίες προσωπικότητες γίνονται σειρά και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία το "The First Lady" στις οθόνες μας

Οι κυρίες Viola Davis, Gillian Anderson και Michelle Pfeiffer επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για να ενσαρκώνουν 3 σπουδαίες Πρώτες Κυρίες των Η.Π.Α. Τη Michelle Obama, την Eleanor Roosevelt και την Betty Ford.

Το πρώτο trailer μας προετοιμάζει για μερικές δυνατές μεταμορφώσεις και ερμηνείες και η σειρά "The First Lady" θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου, μέσα από τη Showtime. 3 δυνατές γυναίκες της παλαιότερης αλλά και σύγχρονης ιστορίας, που δεν έμειναν στη σκιά των Προέδρων συζύγων τους και βρήκαν τη θέση που τους αναλογεί. «Δεν θέλω να περάσουν 4 χρόνια και να αναρωτιέμαι γιατί κλείστηκα μέσα σε αυτό το σπίτι» λέει η Michelle Obama στον Obama, που υποδύεται ο O-T Fagbenle.

Λίγο μετά, η Betty Ford ξεκαθαρίζει στον σύζυγό της, Gerald (που υποδύεται ο Aaron Eackhart) ότι θα μείνει μαζί του, όχι για εκείνον, αλλά για τον εαυτό της. Τέλος, η Eleanor Roosevelt απαιτεί από τον Franklin (Kiefer Sunderland) να μην της φέρεται όπως στις φιλενάδες του. Το trailer μας βάζει στο κλίμα και ξέρουμε ότι θα δούμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αφορά στην εμβάθυνση των ζωών των γυναικών που ξεχώρισαν, αν και μπήκαν σε έναν ρόλο που μέχρι τότε ήταν στο background.