UPDATE #NOW

Remi Bader: H νέα πρέσβειρα της VS θα φέρει την plus-size εποχή του brand


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2022

Remi Bader: H νέα πρέσβειρα της VS θα φέρει την plus-size εποχή του brand
Instagram @remibader
Επιτέλους, βλέπουμε ότι δημιουργείται χώρος για όλους

Η μεταμόρφωση της Victoria’s Secret συνεχίζεται. Μετά τη Sofía Jirau, που έγινε το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down, το brand ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την plus-size TikToker, Remi Bader. H νέα πρέσβειρα της VS θα έχει τον ρόλο της συμβούλου σε ό,τι αφορά τα μεγέθη, τώρα που γίνεται αυτή η στροφή προς την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη.

«Λατρεύουμε το πώς η Remi χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να πιέσει τα όρια και να κάνει την πραγματική διαφορά. Πάντα παλεύουμε να βελτιωθούμε ως εταιρεία και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να νιώσουν δυνατοί και σίγουροι μέσω των προϊόντων μας. Θαυμάζουμε επίσης το πόσο αληθινή είναι για το τι σημαίνει να είσαι influencer, αλλά και το πώς είναι τόσο ανοιχτή σε ό,τι αφορά το δικό της ταξίδι ψυχικής υγείας», δήλωσε η CEO της Victoria’s Secret Pink, Amy Hauk.

Η συνεργασία ξεκινά με την προσθήκη μεγαλύτερων μεγεθών στα μαγιό, τα οποία για πρώτη φορά θα κυκλοφορούν σε XXL. Το ίδιο θα γίνει και με τα εσώρουχα, σε όλα τα καταστήματα, μέσα στον επόμενο μήνα. Ως τώρα, τα μεγαλύτερα μεγέθη ήταν διαθέσιμα μόνο online. Επιπλέον, τα σουτιέν θα κυκλοφορούν σε 33 μεγέθη, ξεκινώντας από 30ΑΑ και φτάνοντας μέχρι το 40DDD.

Επιτέλους λοιπόν, βλέπουμε ότι δημιουργείται χώρος για όλους

«Αυτό που με ενέπνευσε τόσο για αυτήν τη συνεργασία – πέρα από το ότι μεγάλωσα φορώντας Pink – είναι το πόσο ανοιχτό είναι το brand στην ειλικρίνειά μου και την επιθυμία μου να δω την διαφορά», δήλωσε η Bader.

«Η Pink έχει κάνει πολλά βήματα ανά τα χρόνια, για να γίνε πιο συμπεριληπτική και να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία και με τιμά ειλικρινά η συνεργασία με την ομάδα, για να βοηθήσω τους νέους ενήλικες να αγκαλιάσουν τα σώματά τους και να είμαι μία ειλικρινής εκπρόσωπος της υπέροχης κοινότητας που έχω δημιουργήσει».

Ως πρέσβειρα, η Remi Bader θα ασχοληθεί με διάφορα events, αλλά και την κυκλοφορία μίας ξεχωριστής συλλογής επιλεγμένων προϊόντων. Το brand πρόσθεσε πως θα την εμπιστευθεί σε ζητήματα μεγέθους και δοκιμής των plus-size προϊόντων. Παράλληλα, η TikToker θα γίνει κριτής στο Pink With Purpose, το οποίο παρέχει οικονομική βοήθεια σε νέους, ανεξαρτήτως φύλου, που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητές τους.