UPDATE #NOW

Instagram hack: Πώς να ποστάρεις μία live φωτογραφία


JTeam

22 Απριλίου 2022

Instagram hack: Πώς να ποστάρεις μία live φωτογραφία
Unsplash/Dominik Dancs
Οι τρόποι να ζωντανέψεις (κυριολεκτικά) τις φωτογραφίες σου

Όταν το 2015 η Apple λάνσαρε για πρώτη φορά την επιλογή της live φωτογραφίας μέσα από το iPhone 6s, δεν ενδιαφέρθηκαν και πολλοί για αυτό. Γιατί να θες να ανεβάσεις μία φωτογραφία ενώ σε δείχνει να φτιάχνεις τα μαλλιά σου πριν το κλικ;

Τα χρόνια πέρασαν και τώρα περισσότεροι χρήστες δείχνουν ενδιαφέρον. Το θέμα είναι ότι μάλλον μπερδεύονται όταν έρχεται η ώρα να το κάνουν. Μετατρέπουν το boomerang σε live photo; Το κάνουν μέσα από την εφαρμογή του Instagram; Ας δούμε πώς θα το κάνουμε είτε σε post είτε σε story.

Πώς να ποστάρεις live φωτογραφία σε story

Άνοιξε απλά την επιλογή Story όπως κάνεις πάντα. Επίλεξε το Camera roll, γύρισε τη φωτογραφία κανονικά ή προς το μέρος σου και πάτα παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί. Όταν το αφήσεις, θα έχει ήδη καταγραφεί το μικρό βιντεάκι, ή live φωτογραφία αν προτιμάς.

Για να κάνεις μία φωτογραφία σου live, είναι απλό. Πηγαίνεις στις φωτογραφίες του κινητού σου, επιλέγεις αυτή που θέλεις να κάνεις βίντεο, πατάς στο μποξ με το βελάκι και επιλέγεις "save as video". Αποθηκεύεται και μετά πηγαίνεις κανονικά στο Instagram την ανεβάσεις σαν φωτογραφία.

TAGS