UPDATE #NOW

Stranger Things: Ο David Harbour μας δείχνει πώς έχασε 34 κιλά για τον ρόλο του Hopper


Κλέλια Φατούρου

22 Ιουλίου 2022

Stranger Things: Ο David Harbour μας δείχνει πώς έχασε 34 κιλά για τον ρόλο του Hopper
Instagram/David Harbour
Ο πρωταγωνιστής του Stranger Things μοιράστηκε στο Instagram το πριν και το μετά της τεράστιας αλλαγής του για τις ανάγκες του ρόλου

Ο επικός 4ος κύκλος του Stranger Things επέστρεψε και μιλάμε ακόμα για όλα αυτά που είδαμε στο επικό φινάλε του. Εκτός από τη φανταστική δημιουργία του χαρακτήρα Vecna, όλοι σταθήκαμε στην ολική μεταμόρφωση του Jim Hopper.

Κι όταν λέμε μεταμόρφωση, εννοούμε τα 34 κιλά που έχασε και ψάχναμε να τα βρούμε πάνω του, ενώ προσπαθούσε να αποδράσει από τις σκληρές φυλακές της Ρωσίας. Ο 47χρονος David Harbour παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι έπρεπε να το κάνει για τις ανάγκες του ρόλου και μας εξήγησε ότι δεν τα κατάφερε μόνος του.

Δούλεψε με personal trainer για 8 μήνες μέχρι να χάσει το βάρος και μετά άλλον έναν χρόνο για να το διατηρήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Πολλοί με έχετε ρωτήσει για τη σωματική μεταμόρφωση του Hopper, από τον 3ο στον 4ο κύκλο. Ήταν μία υπέροχη και δύσκολη διαδρομή, η αλλαγή της διατροφής και της άσκησης».

Ακολούθησε ένα Instagram live που θα έλυνε τις απορίες των fans, αλλά ο Harbour μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες και η διαφορά είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 34 κιλά ήταν αυτά. Τα οποία ξαναπήρε για τις ανάγκες του επόμενου ρόλου, και θα είναι ο Άγιος Βασίλης. Αν μετρά η γνώμη μου, τον προτιμώ στα κιλά του 3ου κύκλου. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι θα ήθελε να φτάσει σε ένα καλύτερο για εκείνον βάρος, αν και ξέρει ότι οι αυξομειώσεις δεν είναι καλό πράγμα για την υγεία.

Η σειρά Stranger Things έχει έναν ακόμη κύκλο και ανυπομονούμε να δούμε τόσο την εμφάνισή του, όσο και το αν θα καταλήξει οριστικά με την αγαπημένη Joyce. Ο David Harbour πάντως είναι ευτυχισμένος και παντρεμένος με την τραγουδίστρια Lily Allen, ενώ έχει μιλήσει για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ καθώς και για τη διπολική διαταραχή που, στα 26, τον οδήγησε σε ψυχιατρείο.