UPDATE #NOW

Pinocchio: Η stop-motion εκδοχή του Guillermo del Toro έχει trailer (και αξιοζήλευτο cast)


Κλέλια Φατούρου

27 Ιουλίου 2022

Pinocchio: Η stop-motion εκδοχή του Guillermo del Toro έχει trailer (και αξιοζήλευτο cast)
Ο Guillermo del Toro μας ετοιμάζει μία ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε

Η ιστορία του Pinocchio έχει φέτος την τιμητική της και θα δούμε δύο εκδοχές της, από σπουδαίους ηθοποιούς. Από τη μία, ο Tom Hanks γίνεται ο Gepetto, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του φίλου και συνεργάτη του, Robert Zemeckis και από την άλλη, έχουμε τη stop-motion ταινία του Guillermo del Toro.

Το Netflix μας δίνει μία πρώτη γεύση από το teaser, που σκηνοθέτησε ο del Toro μαζί με τον Mark Gustafson και έγραψε μαζί με τον Patrick McHale. Το ιταλικό παραμύθι του Carlo Collodi και η κλασική ταινία της Disney του 1940, θα ζωντανέψει από τον Tom Hanks στις 8 Σεπτεμβρίου από το Disney+, αλλά ο del Toro μόλις μας υποσχέθηκε ότι θα είναι «μία ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε, αλλά τελικά δεν ξέρουμε».

Η φωνή του αφηγητή-γρύλλου Sebastian J. Cricket ανήκει στον Ewan McGregor, μαζί με τον ανερχόμενο Gregory Mann ως Pinocchio και τον David Bradley ως Gepetto. Θα ακούσουμε βέβαια πολλές ακόμη διάσημες φωνές, όπως αυτές των Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Christoph Waltz και της μοναδικής Tilda Swinton.

Το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο, δείχνει τον Cricket, που ζει μέσα στην ξύλινη καρδιά του Pinocchio. Τώρα βλέπουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από την ταινία που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Δεκέμβριο. «Από τις πολλές περιπλανήσεις μου στη Γη, είχα τόσα πολλά να πω για ατελείς μπαμπάδες και ατελείς γιους, για απώλεια και αγάπη. Έχω μάθει ότι υπάρχουν παλιά πνεύματα που σπάνια εμπλέκονται στον ανθρώπινο κόσμο. Αλλά, κατά περίσταση, το κάνουν», ακούγεται ο αφηγητής.

Πριν από την πρεμιέρα στο Netflix, η ταινία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη.