UPDATE #NOW

Η Naomi Watts απενοχοποιεί την εμμηνόπαυση στο πιο τέλειο βίντεο της ημέρας


Κλέλια Φατούρου

22 Σεπτεμβρίου 2022

Η Naomi Watts απενοχοποιεί την εμμηνόπαυση στο πιο τέλειο βίντεο της ημέρας
Instagram/Naomi Watts
Τα καλά της εμμηνόπαυσης, δια στόματος Naomi Watts

Ας μιλήσουμε ειλικρινά μεταξύ μας. Όταν μιλάμε για την εμμηνόπαυση, το πρόσημο είναι πάντα αρνητικό. Η Courteney Cox το απέδειξε με ένα βίντεο, που ναι μεν είναι ρεαλιστικό, αλλά που σε κάνει να τρέμεις την ώρα και τη στιγμή που θα μπεις σε αυτή την αναπόφευκτη φάση.

Στον αντίποδα των εξάψεων, της ξηρότητας του δέρματος και των εναλλαγών της διάθεσης, έρχεται η Naomi Watts να μάς πει όλα τα καλά που φέρνει η εμμηνόπαυση. Αναρωτιέσαι αν υπάρχουν; Η ηθοποιός και δημιουργός του I Am Stripes, που αφιερώνεται εξ ολοκλήρου σε αυτή τη φάση των γυναικών, έχει να σου πει αμέτρητους λόγους για να χαίρεσαι.

«Τα καλά της εμμηνόπαυσης; Όχι πια περίοδος, όχι άλλο PMS, είμαστε ολόκληρες γυναίκες πια, είμαστε πιο σοφές και έχουμε εμπειρίες. Φερόμαστε καλύτερα στον εαυτό μας, οι φιλίες μας έχουν τη δική τους ιστορία, λέμε την αλήθεια στους άλλους και καταλαβαίνουμε πότε μάς λένε ψέματα, έχουμε ζήσει στα 90s και τα θυμόμαστε, μπορεί ο μεγάλος έρωτας να έρθει αργότερα. Και φυσικά, είμαστε καλύτερες στο σεξ γιατί είναι απλά fact. Ζητάμε αυτό που θέλουμε, πηγαίνουμε για ύπνο από τις 9:30 χωρίς ντροπή και δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή πια».

Μάς κάλυψε η Naomi Watts και μάς έστειλε ένα μήνυμα, που καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε να υιοθετούμε πριν την εμμηνόπαυση. Εκτός από τις περιόδους και το PMS δυστυχώς.