UPDATE #NOW

Bantr: Το dating app του Ted Lasso έγινε πραγματικότητα και μπορείς να μπεις κι εσύ


Κλέλια Φατούρου

11 Οκτωβρίου 2022

Bantr: Το dating app του Ted Lasso έγινε πραγματικότητα και μπορείς να μπεις κι εσύ
Μία εφαρμογή που θέλαμε να δοκιμάσουμε, και τώρα γίνεται πραγματικότητα χάρη στο Bumble

Αν έχεις δει τους δύο κύκλους της φανταστικής σειράς του Jason Sudeikis, θα θυμάσαι καλά τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν η Rebecca Welton και ο Sam Obisanya, αν και ήταν συνεργάτες. Μέσω Bantr.

Jenny.Gr

Το Bantr είναι μία εφαρμογή γνωριμιών, σαν το Tinder και το Bumble, με τη διαφορά ότι οι συζητήσεις είναι ανώνυμες και δεν υπάρχου φωτογραφίες. Ένα app που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της σειράς και ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Ή μήπως όχι;

Από τις 13 Οκτωβρίου, το Bantr γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την εφαρμογή του Bumble, η οποία θα φιλοξενεί κάθε εβδομάδα τις εμπειρίες "Bantr Live". Η διαδικασία ξεκινάει στις 7 μ.μ., ώρα Η.Π.Α., επιτρέποντας στους χρήστες να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Αυτοί που θα επιλέξουν το Bantr Live, θα κάνουν τυχαίο match με άλλους και θα μιλούν για 3 λεπτά, διατηρώντας την ανωνυμία τους. Αν τελειώσει ο χρόνος και συνεχίσουν να ενδιαφέρονται, η κουβέντα θα μεταφέρεται στο κανονικό Bumble. Όπως καταλαβαίνουμε, θα γίνει χαμός, εφόσον αυτό σου επιτρέπει να γνωρίσεις κάποιον και να συνεχίσεις με βάση τη χημεία και όχι την εικόνα.

Αλλά ακόμα και αν δεν υπάρξει πετυχημένη γνωριμία, η Apple TV+ σου δίνει δωρεάν δύο μήνες συνδρομή στην πλατφόρμα της. Τη λες και έξυπνη τη διαφήμιση. «Ως τεράστιοι fans της σειράς "Ted Lasso", ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι το Bantr Live θα γίνει κομμάτι της κοινότητάς μας. Ελπίζουμε ο κόσμος να το διασκεδάσει και να κάνει dating με έναν νέο τρόπο», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του Bumble.

Όσο ο Jason Sudeikis προετοιμάζεται για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του, η σειρά έχει συνεργαστεί με διάφορα ψηφιακά και ψυχαγωγικά Μέσα για να προωθηθεί σε αρκετές πλατφόρμες. Μεταξύ άλλων, οι χαρακτήρες θα θα γίνουν παίκτες στο επόμενο βιντεοπαιχνίδι "FIFA 23".