UPDATE #NOW

Ο Adam Sandler παρέλαβε το Gotham Award του με τον πιο ξεκαρδιστικό ευχαριστήριο λόγο


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

Ο Adam Sandler παρέλαβε το Gotham Award του με τον πιο ξεκαρδιστικό ευχαριστήριο λόγο
The Gotham Film & Media Institute / YouTube
Υποστήριξε ότι τον έγραψαν οι δύο έφηβες κόρες του

Τα 32α ετήσια Gotham Awards τίμησαν τον Adam Sandler και τη Michelle Williams με βραβείο ερμηνείας και αφιέρωμα, αλλά ο πρώτος προκάλεσε ασταμάτητα γέλια στα 6 λεπτά που βρέθηκε στη σκηνή και διάβασε τον ευχαριστήριο λόγο του.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ήταν πολύ απασχολημένος για να γράψει τον λόγο του τη στιγμή που θα παραλάμβανε το βραβείο και έτσι οι δύο κόρες του, η 16χρονη Sadie και η 14χρονη Sunny προθυμοποιήθηκαν το κάνουν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως τον έγραψαν εκείνες ή ο Sandler, αλλά το κοινό το ευχαριστήθηκε, όταν τον άκουσε να διαβάζει με διαφορετικές προφορές.

«Αγαπητοί καλοντυμένοι παρευρισκόμενοι, υψηλά μορφωμένοι hipsters και αμέτρητα plus-ones, σας ευχαριστούμε που δώσατε στον μπαμπά μας αυτό το αφιερωματικό βραβείο». Και συνέχισαν με το τι συμβαίνει συνήθως στο σπίτι τους. «Τώρα που λείπει ο μπαμπάς, κάνουμε αυτά που δεν μάς επιτρέπει όταν είναι εδώ. Δηλαδή φοράμε τα Spanx του και γελάμε δυνατά με τις ταινίες του Ben Stiller. Την τελευταία φορά που μάς έπιασε να βλέπουμε την τριλογία Meet the Parents, κλείστηκε στο δωμάτιο Ουρλιαχτών, που αυτός αποκαλεί "το ντους" και φώναξε: "Μόνο ο Sandman (σ.σ. το ψευδώνυμο του Sandler) κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Στο διάολο όλοι οι άλλοι κωμικοί"».

Τα κορίτσια έγραφαν στον ευχαριστήριο λόγο επίσης, ότι η ανόητη καριέρα του μπαμπά τους, που ξεκίνησε το 1988, διαμορφώθηκε με βάση δύο αρχές: και οι άνθρωποι στη φυλακή χρειάζονται ταινίες και ότι το TBS (το συνδρομητικό κανάλι της Warner Bros.) χρειάζεται περιεχόμενο.

Αυτοί που του παρέδωσαν το βραβείο ήταν οι συν-σκηνοθέτες του στο υποψήφιο για Όσκαρ "Uncut Gems", Josh και Benny Safdie. Οι 3 τους έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζουν νέα ταινία, ενώ ένα από τα φετινά big hits του Netflix ήταν το "Hustle" του Sandler, που απέδειξε ότι εκτός από την υποκριτική, ο Adam Sandler λατρεύει και το μπάσκετ.