WELL BEING FITNESS

Χαλαρώστε κάνοντας γυμναστική


14 Μαρτίου 2014

Κι όμως γίνεται!

Αν νιώθετε ότι γυμναστήκατε υπερβολικά, αισθάνεστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι από την δουλειά, πονάνε τα άκρα και οι μύες σας από εξαντλητική γυμναστική ή δουλειά υπάρχει ένας τρόπος να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Κάντε συγκεκριμένα είδη γυμναστική που προσφέρουν χαλάρωση στους μύες και ηρεμία στο πνεύμα σας. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, δεν θα σας κουράσουν και μπορεί ο καθένας από εσάς να επιλέξει ένα από τα παρακάτω.

Yoga: Κάντε μερικές από τις πιο κλασσικές στάσεις της yoga, για δέκα λεπτά. Θα χαλαρώσουν τους μύες σας και σε συνδυασμό με την μουσική θα χαλαρώσετε και πνευματικά.

Γυμναστείτε με μία μπάλα γυμναστικής: Μην κάνετε κοιλιακούς ή ασκήσεις που τεντώνουν τους μύες. Ρίξτε το σώμα σας, πάνω στην μπάλα και ξεκινήστε να ρολάρετε την μπάλα. Αφήστε ελεύθερα τα άκρα σας για 15 λεπτά και πάρτε βαθιές αναπνοές.

Pilates: Μοιάζει αρκετά με την yoga. Κάντε ασκήσεις stretching για 10 λεπτά. Θα ξεκουράσει αρκετά τους μύες σας και θα ανοίξει το σώμα σας.

Περπατήστε σε ένα πάρκο: Το περπάτημα σε εξωτερικό χώρο, σας βοηθάει να αναπνεύσετε οξυγόνο και ξεκουράζει τα πόδια σας. Σε καμία περίπτωση δεν συνιστάμε τρέξιμο, ίσως ένα χαλαρό jogging.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.