WELL BEING FITNESS

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Gisele Bundchen


24 Μαρτίου 2014

PicMonkey-Collage24.jpg

Ποια γυμναστική επιλέγει;

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο. Διαθέτει υπέροχη σιλουέτα, την οποία κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Είναι αδύνατη χωρίς όμως να είναι άκρως στεγνό το σώμα της. Διαθέτει ιδανικές καμπύλες, γυμνασμένους μύες και υπέροχους κοιλιακούς. Ακόμα και μετά τις εγκυμοσύνες της το σώμα παρέμεινε άψογο και επανήλθε από μόνο του όπως έχει δηλώσει η ίδια. Φυσικά ακολουθεί υγιεινή διατροφή, χωρίς όμως να στερεί από τον οργανισμό της πράγματα. Έχει μέτρο σε όλα και οι κύριες καθημερινές επιλογές της είναι υγιεινές. Λατρεύει τη γυμναστική και αυτό αποδεικνύεται και με το σώμα της αλλά και στα προφίλ της, στα social media, όπου η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες κάνοντας yoga. Το μυστικό της για την υπέροχη σιλουέτα της είναι στη γυμναστική και όχι στη διατροφή. Η αλήθεια είναι ότι ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα που δύσκολα μπορεί η κάθε μία γυναίκα από εμάς να το ακολουθήσει. Συγκεκριμένα:

  • Κάνει pilates 3 φορές την εβδομάδα.
  • Ασκήσεις ενδυνάμωσης μυών 3 φορές την εβδομάδα
  • Αερόβια άσκηση 4-5 φορές την εβδομάδα, για 30 λεπτά.
  • Yoga δύο φορές την εβδομάδα.

Κάθε μέρα συνδυάζει δύο διαφορετικά είδη γυμναστικής. Γυμνάζεται τουλάχιστον 5 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Όπως έχει δηλώσει η ίδια όμως είναι ένας τρόπος να χαλαρώνει, να εκτονώνεται και να ξεφεύγει από την ρουτίνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.